Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Veterinær tips og råd

Vores dyrlæge skriver en ugentlig artikel med baggrunds oplysninger, tips og råd om medicinske tilstande og andre almindelige problemer hos kæledyr. Du kan finde en samling af de offentliggjorte artikler nedenfor. Samlingen opdateres løbende for at sikre et omfattende udvalg af baggrundsinformation, som kan konsulteres, når det er nødvendigt.

Hvis du vil modtage artiklerne via vores nyhedsbrev, bedes du tilmelde dig ved hjælp af formularen på vores forside.

Har du et spørgsmål, og kan du ikke finde svaret? Så tag kontakt til os. Vi er glade for at kunne hjælpe!

Populære blogs

Hunde beroligende produkt

Adaptil – Hunde beroligende produkt

Desværre er frygt og stress almindelige faktorer hos mange hunde. Dette kan føre til uønsket opførsel, såsom gøen, slikken, tisse inde i huset eller destruktiv adfærd. For at undgå denne uønskede adfærd hos hunde, kan du bruge Adaptil. Dette produkt bruger en syntetisk kopi af hundeferomoner, bedre kendt som dog appeasing pheromone (DAP).

Godbidder på et bord

Multivitaminer til din hund og kat

Der er en bred vifte af multivitaminer til dine kæledyr tilgængelige. Hvad er et multivitamin, og hvornår er det nødvendigt?

Hund i snor

Sådan træner du din hvalp til at gå i snor

Hvis din hvalp er vant til din familie derhjemme, er det også vigtigt, at den lærer ting. En vigtig del er at lære at gå tur med din hvalp i hundesnor eller hundesele . Hvis du gør dette rigtigt, vil du gøre det nemmere og sjovere for dig selv at gå tur med din hund i fremtiden.

Killing med kattebakke

Kattebakketræning til katte

Når din killing er kommet hjem, skal du vænne den til den nye husstand så hurtigt som muligt. De fleste kattekillinger har allerede lært at bruge en kattebakke fra deres mor. Ofte er det nok at vise din killing, hvor kattebakken er, og placere killingen deri.

Hvalp der bidder

Sådan stopper du din hvalp fra at bide

Hvalpe er så søde og fluffy, men... de tænder er så skarpe! Som hvalpeejer vil du helt sikkert have bemærket det. Din hvalp bider i alt, hvad den kan få sine tænder i, og nogle gange bider den hårdere end nødvendigt.

Syg hund

Nyreproblemer hos katte og hunde

Nyreproblemer er meget almindelige blandt katte og hunde. Et stort antal af disse kæledyr udvikler først symptomer senere i livet. Alvorlige nyreproblemer kan dog også forekomme blandt yngre kæledyr, man skal derfor huske at skelne mellem akut nyresvigt og kronisk nyresvigt.

Alle tips