Menu
Fejr dyrenes dag! Læs mere

Veterinær tips og råd

Vores dyrlæge skriver en ugentlig artikel med baggrunds oplysninger, tips og råd om medicinske tilstande og andre almindelige problemer hos kæledyr. Du kan finde en samling af de offentliggjorte artikler nedenfor. Samlingen opdateres løbende for at sikre et omfattende udvalg af baggrundsinformation, som kan konsulteres, når det er nødvendigt.

Hvis du vil modtage artiklerne via vores nyhedsbrev, bedes du tilmelde dig ved hjælp af formularen på vores forside.

Populære blogs

Hunde beroligende produkt

Adaptil – Hunde beroligende produkt

Desværre er frygt og stress almindelige faktorer hos mange hunde. Dette kan føre til uønsket opførsel, såsom gøen, slikken, tisse inde i huset eller destruktiv adfærd. For at undgå denne uønskede adfærd hos hunde, kan du bruge Adaptil. Dette produkt bruger en syntetisk kopi af hundeferomoner, bedre kendt som dog appeasing pheromone (DAP).

Gåtur med hunden

Agern er giftige for din hund. Pas på under skovvandringer!

Efteråret er begyndt, og agern falder af træerne i hundrede vis. Mange hunde synes, at det er morsomt og sjovt at lege med disse egetræsnødder, og kan nogle gange endda spise dem. Vær venligst opmærksom på dette som kæledyrsejer, da agern indeholder et giftigt stof!

Kat der spiser en planter

Hvilke planter er giftige for katte?

Vi elsker planter. Vi elsker katte. Nogle katte elsker også planter. Desværre er planter og katte ikke altid den bedste kombination. Der er mange planter, der er giftige for katte, men det kan være svært at finde ud af, hvilke planter du ikke bør have i dit hjem. Og hvad hvis din kat ved et uheld tager en bid af en giftig plante? Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke giftige planter og blomster du skal holde øje med.

Hund og kat der spiser

Diætfoder til hunde og katte

Der findes mange forskellige typer foder til hunde og katte. Disse kan omfatte tørfoder eller en kødædende diæt. Derudover er der forskel på knasende knaster og pressede korn, og forskel baseret på sammensætningen af maden. Der findes korn/glutenfrie korn og højt kødbaseret stykker, der er sammensat på en måde, som gør at dit kæledyr får præcis den mængde næringsstoffer den har brug for.

Godbidder på et bord

Multivitaminer til din hund og kat

Der er en bred vifte af multivitaminer til dine kæledyr tilgængelige. Hvad er et multivitamin, og hvornår er det nødvendigt?

Hund i snor

Sådan træner du din hvalp til at gå i snor

Hvis din hvalp er vant til din familie derhjemme, er det også vigtigt, at den lærer ting. En vigtig del er at lære at gå tur med din hvalp i hundesnor eller hundesele . Hvis du gør dette rigtigt, vil du gøre det nemmere og sjovere for dig selv at gå tur med din hund i fremtiden.

Alle tips