Menu

Hundesko og hundesokker

Medpets har forskellige hundesko og sokker i vores assortiment fra blandet andet Trixie, Hurtta og Ruffwear.

Hundeskoene og sokker anbefales hvis der er skader på poterne eller i ekstreme vejrforhold.

 

Mere information

1 - 7 af 7 produkt

I løbet af vinteren med sne kan små sten og frossen sne nemt lave få lavet revner i hundepoter. Vejsalt kan forværre smerten og bremse helingsprocessen. Derudover kan hundesko også holde hundepoterne kolde på varm asfalt eller sand. Indendørs kan de give ekstra greb på glatte gulve.

Hundesko

Hundesko findes i forskellige størrelser og pasforme. For at finde en hundesko som passer, er det vigtigt at opmåle hundepoten korrekt. Det fleste hundesko har en velcro lukning, så de er nemme at få på og af. Trixie Walker Active Hundesko er en komfortable hundesko for både uden- og indendørs brug. Denne robuste hundesko er skridsikre og kan buges på hårde underlag såsom asfalt. Har din hund en skade? Så kan Hundestøvle Buster give den ønskede støtte. Denne støvle støtter din hund når den har fået en skade og imod at skaden forværres. Denne støvle er lavet af stift gummi med en stiv sål.

Hundesokker

Hundesokker er praktiske når et sår skal beskyttes imod snavs. Hundesokker kan også gøre det mere behageligt for hunde at have hundesko på. Ruffwear Bark’n Boot Liners Hundesokker er praktiske hundesokker som fås i forskellige størrelser. Det kan perfekt kombineres med hundesko fra Ruffwear, som gør det nemmere at få skoene på. Hvis du ønsker at beskytte et sår, så kan Trixie Protective Sock hjælpe med dette. Denne lange sok er nem at klippe i, og tilpasses hunden og kan fastgøres med det medfølgende velcro.