Menu

Kattemad

Det er vigtigt at din kat forbliver sund og rask igennem hele livet. Kattemaden spiller en stor rolle for kattens helbred og velvære.

Den type foder, du vælger, afhænger af forskellige faktorer som alder, race, hvor aktiv din kat er og sygdoms historie (såsom led problemer, fedme, allergi osv.). Medpets har forskellige typer af foder  der tager hensyn til de kendte problemer en kat kan få. Vi fører de velkendte topmærker: Hill’s, Royal Canin, Arion,IAMS, Trovet, Eukanuba, Almo Nature, Specific, Sanimed, Purina, Applaws, Renske og mange flere.

Mere information

1 - 24 af 246 produkt

Almindeligt kattemad

Hvis din kat ikke døjer med nogle problemer, er det bedst at vælge foder fra kategorien ‘Almindeligt foder’. På denne måde hjælper du med at holde din kat sund og rask. Kendte mærker i denne kategori er Purina Proplan eller IAMS. Et godt eksempel er IAMS Adult Multi-Cat. Dette er en velsmagende kattemad, der især er rettet mod husstande med flere katte. Flere katte betyder forskellige ernæringsbehov for alle katte, fordi hver kat er forskellig. Denne tørfoder til katte er kombinerer forskellige ernæringsbehov i en tørfoder af høj kvalitet. Denne kattemad er udviklet til alle katte fra 1 til 7 år. I vores kategori “almindeligt foder” finder du alle slags foder, som hjælper din kat med at hole sig sund og rask.

Sundt mad til din kat

Ud over almindeligt foder, kan du også bestille special foder til din kat hos Medpets. Dette er foder af meget høj kvalitet, som du normalt kan købe hos din dyrlæge. Du kan også finde økologisk kattemad i vores sortiment. En velkendt mærke fra denne kategori er Royal Canin Breed. Denne linje består af kattemad som er specifik til racen til at støtte din. En anden velkendt linje er Sanimed Adult Cat. Denne tørfoder er skræddersyet til de specifikke ernæringsmæssige behov hos voksne katte af alle racer. Denne foder giver ekstra støtte til din voksne kat for at forblive sund.

Special foder

Nogle katte lider af problemer med f.eks. led, hud, mave-tarm, nyrer, blære eller fedme. I disse tilfælde er det vigtigt at du giver din kat special foder. En velkendt linje er Royal Canin Veterinary diet. Denne Royal Canin linje indeholder ingredienser af den bedste kvalitet, velegnet til katte med problemer med urinvejene, nyrerne, fordøjelsen, madoverfølsomhed og fedme. Royal Canin Veterinary Diet-serien fås både som tør- og vådkost. En anden velkendt linje fra denne kategori er Hill’s Prescription Diet. Denne Hill’s linie er specielt lavet til katte, der har brug for ekstra støtte på grund af helbredsproblemer eller en sygdom. Denne foder er baseret på mange års videnskabelig forskning for at give den bedste kvalitet og hjælp.

Økologisk kattemad

Økologisk kattemad indeholder kun 100% økologiske ingredienser  IAMS har en separat linje, kaldet IAMS Naturally, der er 100% økologisk. Denne linje giver katte en 100% komplet og afbalanceret kost. Foderet er nemt for katten at fordøje, og er helt fri for smags- og farverstoffer.
Yarrah er et andet velkendt mærke, der også kun bruger 100% økologiske ingredienser. Siden 1992 har Yarrah kun arbejdet med kyllinger, kvæg og kalkuner, der har haft et godt liv. Dette gør maden 100% økologisk og som både smager bedre og er sundere for din kat. Yarrah får ingredienserne fra landmændene, og de besøger dem regelmæssigt. På denne måde ved de, at standarderne for økologiske landbrug altid overholdes.

Godbidder & snacks

Medpets har et hav af forskellige snacks og godbidder til katte i assortimentet. Her kan du finde små poser med snacks, kattemælk, dental sticks eller kattegræs. Disse snacks er lækre som en et lille mellemmåltid, og din kat vil elske dem.