Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Hill’s Pet Nutrition

Specielt til hunde og katte med lidelser har Hill’s Prescription Diet udviklet et bredt sortiment af våd- og tørfoder, der understøtter din hund eller kats sundhed, når de har helbredsproblemer. Ved hjælp af videnskabelige ernæringsundersøgelser stræber Hill’s efter at fremstille høj kvalitets dyrefoder, der imødekommer din hunds eller kats behov. Foderet indeholder de rette næringsstoffer i de rette mængder, hvor der bliver passet på, at der ikke er for meget eller for lidt af en bestemt næringsstof i foderet.

Læs mere
Hill's

Opdag mærket

Populære Hill's produkter

Alt hvad du har brug for til din hund eller kat

Et skridt fremad med diætfoder fra Hill's

Et skridt foran med Hill's diætfoder

Særligt til hunde og katte med en lidelse har Hill’s udviklet Prescription Diet. Dette er et bredt udvalg af våd- og tørfoder, der støtter din hund eller kat, når de har sundhedsproblemer.

Hill's

Hill’s Science Plan

Et skridt fremad for et lykkeligt liv

Med Hill’s Science Plan får din hund eller kat en ernæring, der er perfekt afbalanceret og bidrager til optimal sundhed. Takket være den rette kombination og forhold er ernæringen perfekt til din hund eller kat.

Hill's

Om Hill's

Ernæring baseret på dit kæledyrs behov

Hill's logo
Hill's tænker altid et skridt fremad, så du og dit kæledyr kan nyde i dag. Med deres opskrifter hjælper de hunde og katte med at opnå en sund vægt og får også ældre dyrs øjne til at skinne - en forskel, som du kan se, føle og have tillid til.
Hill's video

Mere om Hill’s

Balanceret og sund ernæring udgør grundlaget for virksomheden og gør Hill’s til en specialist inden for kæledyrsfoder. Den rette ernæring udgør en væsentlig del af dit kæledyrs behov og har en enorm indflydelse på deres trivsel.

Afbalanceret og nærende

Hill’s sigter mod at give dit kæledyr en særligt afbalanceret kost og bruger kun ingredienser af høj kvalitet. Næringsstofbalancen tilpasses individuelt til hver aldersgruppe for at sikre en arts-specifik forsyning. Producenten tilbyder fødevarer tilpasset forskellige kliniske tilstande. Selv hvis dit kæledyr har fødevareallergier eller -intolerance, kan du købe det rigtige foder hos Hill’s. Hill’s har endda specialiseret diætfoder i sortimentet. Gennemse det omfattende udvalg og overbevis dig selv. Fra fedme til gastrointestinale sygdomme til ledlidelse kan den specielle fødevareserie hjælpe dit kæledyr og give den ideelle ernæring. Virksomheden undgår bevidst alle kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere for at sikre en naturlig og velsmagende kost til dit kæledyr.

Tillid er godt, kontrol er bedre

For at opfylde kvalitetsstandarderne gennemgår Hill’s regelmæssige sikkerheds- og kvalitetskontroller. Fra ankomsten af ingredienserne kontrolleres og testes alle processer nøje. Dette er den eneste måde, Hill’s kan sikre, at dit kæledyr kun får det bedste. Ud over foder kan producenten også tilbyde en lang række plejeprodukter.

Det rigtige foder til alle

Vi tilbyder tre forskellige foderlinjer: Prescription Diet, Science Plan og Treats.

Hill’s Prescription Diet

Specielt til hunde og katte med en lidelse har Hill’s udviklet Prescription Diet. Dette er et bredt udvalg af våd- og tørfoder, der støtter din hund eller kat, når de lider af urinvejsproblemer, hud, pels, lever, mave-tarmkanalen, led, overvægt eller fødevareallergi. Denne foderlinje har i princippet forskellige foder, der har en støttende virkning på et bestemt sundhedsproblem. Et populært foder fra Prescription Diet-serien er Hill’s z/d Food Sensitivities – Prescription Diet – Canine. Dette lækre foder er velegnet til hunde med fødevareallergi eller -intolerance.

Hill’s Science Plan

Med Hill’s Science Plan får din hund eller kat en kost, der er perfekt afbalanceret og bidrager til optimal sundhed, uanset hvilket livsstadium hunden er i. Ved udviklingen af Science Plan-serien tages der hensyn til faktorer som alder, størrelse, allergier, ideel vægt, sterilisering, samt indendørs katte eller hunde med særlige behov. Hill’s Science Plan har også et sortiment uden korn: Science Plan No Grain, uden korn og gluten. Antioxidanter i Hill’s Science Plan understøtter din hunds immunsystem. Denne foderlinje er et resultat af års forskning. Dit kæledyr modtager de rette ingredienser for at forblive sundt og godt. Der bruges ingen kunstige konserveringsmidler eller farve- og smagsstoffer til dette foder.

Hill’s Treats

Hill’s tilbyder også velsmagende hundesnacks i sortimentet, der er videnskabeligt udviklet med specifikke sundhedsfordele for at holde din hund så glad som muligt. De fås i forskellige varianter, f.eks. De sundhedsmæssige vægt snacks, der understøtter vægttab og vægtvedligeholdelse, eller de hypoallergene snacks med en speciel sammensætning til hunde med fødevareallergier.