Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Fisk

Medpets tilbyder et omfattende udvalg af foder og kosttilskud, der er specielt udviklet til akvariefisk. Fodring af fisk i et akvarium er meget afhængig af de type fisk, der lever i akvariet. På grund af dette er det meste fiskefoder blevet sammensat for at sikre, at næringsbehovet for alle fisk i akvariet opfyldes på samme tid. Vandkvaliteten er en anden vigtig faktor for akvariefiskens vedligeholdelse og velvære. For at sikre, at vandet har den rette balance og er så tæt på deres naturlige levested som muligt, kan du gennemse vores udvalg af kosttilskud. Disse kosttilskud er designet til at bidrage til et optimalt klima ved at minimere niveauet af uønskede bakterier.

Læs mere

Populære produkter til fisk

Alt til dine fisk

Fiskemad

Hvilken slags mad du skal bruge afhænger af arten i dit akvarium. Det meste fiskefoder er sammensat for at sikre, at de ernæringsmæssige krav til alle fisk i akvariet samtidig er opfyldt. Det meste af tiden er fiskefoder enten flager eller granulat. Fordelen ved at give din fisk flager er, at den flyder på vandoverfladen i et stykke tid. Bagefter falder de til bunden af ​​tanken, hvor du fisker nemt kan finde og indtage dem. Granulat er lavet af næringspiller og kan bruges som fuldfoder. De vil også synke til bunden, hvilket gør det nemmere for dine fisk at hente deres føde. Et af vores mest populære mærker er Tetra . De har mange produkter, som vil passe til dine fisks behov, uanset om du leder efter flager, granulat eller feriemad.

Kosttilskud

Vi har også et sortiment af kosttilskud til dine fisk. Mange forskellige faktorer i et akvarium kan påvirke dine fisks helbred. Nogle gange har du brug for nogle kosttilskud for at give ekstra støtte. Disse kosttilskud er specialiseret i at rense tankens vand og opretholde en optimal balance, da vandet skal være så tæt på en fisks naturlige habitat som muligt. Med disse kosttilskud kan du bekæmpe bakterier og alger.