Menu

Tunnel & Knitrepose til Katte

Legetunneler er et sandt legeparadis for din kat. En legetunnel er det ideelle sted for din kat at boltre sig eller lege. Derudover kan disse tunneller også fungere som et soveplads til din kat.

Mere information

1 - 2 af 2 produkt

En kattetunnel er et meget populær tilbehør til katte. De kan bruges til at hoppe over, løbe igennem eller gemme sig i. De er lavet af stabile materialer og er derfor mere robuste og holdbare.

Et Eldorado til fælles eventyr

I dag er der et stort udvalg af kattunneler, som ofte kombinerer flere funktioner. En mere kompleks kattetunnel er især brugbar, hvis der er flere katte i husstanden. Sådanne legetunneler kan bestå af flere tunneler, have et smuthul i toppen og har hængende legetøj såsom drillepinde. Netop fordi katten ikke kan kontrollere deres leginstinkt og lege med meget fantasi, er et sådant tunnelkompleks et Eldorado for katte til deres fælles eventyr. En anden fordel ved disse tunneler er, at katten kan lege selv, eller med andre katte.

Magisk attraktion

Kattetunneler udøver en næsten magisk attraktion på katte og vækker deres naturlige nysgerrighed; deres naturlige trang til forskning. Dette kan udnyttes ved at integrere andre funktioner, der er vigtige og spændende for katten. Katttunneler fungerer også som et tilbagetog eller en oase af velvære for husets tiger, som kan understøttes af brugere ved at købe en tunnel lavet af blødt materiale, så dyret kan føle sig godt tilpas i sin sovende hule. En anden mulighed er at vælge en kattetunnel lavet af raslende materiale som nylon, når man handler, hvilket derudover aktiverer killingenes trang til at lege. Andre tunneller tilbyder en ridsemåtte til neglepleje. Samlet set er mulighederne næsten ubegrænsede. Overbevis dig selv om de utallige muligheder for kattunneler til legende huskatte.