Menu
Fejr dyrenes dag! Læs mere

Kattenet

Katte er elsker at udforske og at klatre overalt. Med et kattenet kan din kat ikke stikke af på eventyr. Kattenettet er nemt at sætte på en altan eller terrasse. På denne måde kan din indekat sikkert og forsvarligt trække frisk luft.

Mere information

1 - 5 af 5 produkt

Et kattenet gør det muligt for din kat, at den sikker kan komme ud på altanen eller nyde udsigten fra vindueskarmen.  Dette giver ekstra sikkerhed, specielt hvis du bor i en lejlighed. En anden fordel er, at katten ikke tager på eventyr hos naboen. Et populært sikkerhedsnet er Nobby Catnet til altanen. Dette net leveres sammen med materialer til at sætte fast og vejledning. Udover kattenet er der også kattegitre. Disse gitre kommer i forskellige design og i forskelligt materile. Et gitter er lavet af plast og bruges ofte til vinduer der kan vippe. Når et vindue vippes, opstår der et mellemrum mellem vinduet og vindueskarmen. Dette mellemrum er farlig for katte, da de kan falde ned og få halsen i klemme. Dog kan der sættes et gitter i for at forhindre dette.

Fastgørelse

Ud over forskellige kattenet har vi også to separate fastgørelseselementer i sortimentet, det gør det nemt at montere kattenettet. En anden måde at opnå dette på er med en teleskopstang. Trixies teleskopstang er en justerbar fastgørelsesstang, der let kan fastgøres mellem to vægge uden brug af skruer. Dette gør ophængning af sikkerhedsnettet endnu nemmere!

Filtre

Opdel

Filtre

  • Brand
  • Pris