Menu

Plyslegetøj til hunde

Hos Medpets finder du søde og bløde bamser til alle hunde. Bamserne er ikke alene sjove at lege med, men også gode til at putte med efter en lang dag med leg. Det brede sortiment består bl.a. af plyslegetøj fra de populære mærker som Disney, KONG og Fuzzle.

Mere information

1 - 24 af 34 produkt

Forskellige bedste venner

De fleste af bamserne til hunde i Medpets assortiment er udformet som dyr, herunder bjørne, giraffer, ænder og endda pindsvin! For eksempel kan din hund nemt tage den 36 cm lange Beeztees plys and med sig over alt takket være den smalle hans, som er nem et bide i. Du kan også forkæle din hund med den sjove KONG Stretchezz Tugga. Stretchezz Tugga har en skjult elastiske snor imellem hovedet og kroppen. Det vil uden tvivl giver timers sjov, da bamsen kan dingle i alle retninger. Denne søde bamse er udformet som mange forskellige dyr.

Disney

Navne som Mickey og Minnie, Peter Plys og Anders And lyder får helt sikkert en klokke til at ringe. Medpets har inkluderet disse super søde bamser af de berømte stjerner i vores assortiment. Lad din hund lege med Mickey Mouse, Tigerdyret eller Grisling. For at gøre dem ekstra sjove, så kommer alle bamserne fra Disney med en pibelyde.

Bamser til de allermindste

Der er også legetøj til de alle mindste hunde. Med Beeztees Puppy Geurlap Sjiepo kan du opfange duften fra fødekassen. Når du besøger hvalpen den første eller anden gang, kan du lægge bamsen i kassen. På denne måde kan hvalpen kan den tage den velkendte, og trygge, duft med til hvalpens nye hjem. Hvis du hellere vil give din hvalp en større bamsen, så er der Beeztees XL-Knuffel Bumba. Denne bamsen er hele 70 cm. Her kan din hund sove trygt og varmt med.