Menu

Kattekurve & Kattehuse

Katte vil gerne have et roligt sted hvor de kan slappe af. Katte sover 40% til 60% af deres tid, og er det vigtigt at de har et sted, hvor de føler sig trygge.
Medpets har forskellige kattekurve, kattehuse og kattesenge, der helt sikker vil falde i din kats smag.

Mere information

1 - 20 af 20 produkt

Forskellige typer af kattekurve

Hos Medpets finder du et bredt udvalg af senge, kurve, puder og madrasser til din kat. Alt lige fra almindelige kurve til specielle og ortopædiske produkter der kan støtte din kat.

Hvis din kat ikke har et passende sted at sove. vil den selv finde et andet sted. Når du giver din kat en kattekurv, slipper du for at katte sover de steder du gerne vil have for dig selv, og derved også slippe for kattehår i f.eks. sofaen eller sengen. Katte vil også gerne sove i vasketøjskurven, eller vaskemaskinen hvis den er fuld af tøj og døren er åben.

Der findes en række forskellige kattekurve. Mange  modeller har hver især deres unikke egenskaber. Mange kendte mærker producere kattekurver og kattesenge, men du skal huske at vælge den rigtige til din kat. Ikke alle katte vil acceptere alle kurve eller senge. Det betyder at I må prøve jer frem, hvilken der passer til katten.

Trixie kattesenge er hyggelige, fordi de er rigtig bløde. De har normalt en let hævet kant, så katten føler sig perfekt beskyttet og varm. Kattesengen fås i forskellige former, rund eller firkantet, og kan vaskes i maskine. Udover formen, kan du også vælge imellem mange farver, så du kan finde den seng der passer ind i din indretning.

Beeztees kattesenge er kendetegnet ved deres firkantede form, som let kan integreres. Kanterne er høje og bløde. Samlet set er sengene nemme at holde rene og kan vaskes i vaskemaskinen. Din kat vil elske den rare følelse i disse senge. Beeztees kattesenge fås i forskellige neutrale farver.

Lief! Kattesenge er for det meste runde. De er foret med superblød teddyforing. Dette gør disse senge meget komfortable, så dyrene kan lide at blive her. Og med hævede kanter accepterer dyrene Liefs kattesenge! meget. Sengens design er moderne og individuelt.

Valg af kattekurv

Når du har fundet frem til en model, som vil passe ind i jeres hjem med hensyn til form og farve, skal du også vurdere kvaliteten. Især skal sømmene være forseglet og syet flere gange. Kattekurven skal være robust og skal kunne bevare sin form.

Hvis du vil købe både den sommer og vinter kattekurv til din killing, så kan sengen ikke være for blød. Det kan være at katten finder et andet sted at sove i sommermånederne. For meget fleece materiale som base er simpelthen for varmt til dyrene om sommeren. Det er bedre at vælge en model, der passer til alle årstider og giver katten tilstrækkelig komfort. Så vil killingen i højere grad sove i kattekurven.

Kattekurven skal være stor nok, så katten kan strække sig uden problemer. Mange kurve kommer i standard størrelse. Hvis in kat har brug for en anden størrelse, skal du vælge en anden model.

Mange kattekurve har en udtagelige pude i bunden. Disse kattekurve er lette er nemme at rengøre. Stoffet i kattekurven skal være let at vaske og blødt. Lædervarianterne er helt uegnede og heller ikke bløde nok til dyrene. Stoffet i kattekurven skal gøre det muligt let at fjerne de utallige kattehår, som dyrene mister i løbet af dagen. Dette gør dit arbejde lettere.