Menu

Bodystocking til hunde

Hos Medpets kan du finde forskellige kirurgiske kroppe, sårbeskyttelseslegemer eller beskyttende kroppe til din hund. Disse bodystockings er velegnede til at sårbeskyttelse efter en operation, hudsygdomme eller inkontinens.

Mere information

1 - 17 af 17 produkt

Bodystockings og beskyttende bodys til hunde kan bruges til flere formål. De kan bruges efter en operation,  i tilfælde af varme, inkontinens eller endda til hudsygdomme og sår.

Hos Medpets finder du forskellige bodystockings og bluser i sortimentet. Medical Pet Shirt giver god beskyttelse efter en operation eller i tilfælde af hudsygdomme. I tilfælde af varme eller inkontinens kan bodystockings bruges sammen med et hygiejnebind eller trusseindlæg. Medical Pet Shirt har en behagelig pasform, er meget hygiejnisk og kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Protective Top Shirt beskytter sår efter en operation(med fokus på brystområdet, øvre ryg og nakke). Den kam også bruges til at lindre angst, hunden kan bevæge sig frit, fremstillet i åndbart materiale og kan vaskes i vaskemaskinen.

Løbetidsbukser giver den perfekte beskyttelse, når du vil undgå blodpletter på tæpper, tøj eller møbler. Du behøver ikke længere bekymre dig om blodpletter rundt omkring i huset, med løbetidsbukser. Løbetidsbukserne er nemme at give på, og kan udstyres med en indlæg til hunde.