Menu

Halskraver til Katte

En krave til katte bruges ofte efter en operation for at forhindre, at din kat slikker eller bider i såret. Hos Medpets kan du vælge mellem flere forskellige halskraver, både bløde kraver og oppustelige halskraver.

Mere information

1 - 5 af 5 produkt

Det er vigtigt, at halskraven passer godt til katten. Det vigtigste er, at vælge den rigtige størrelse. Det kan gøres ved at måle afstanden fra næsen til halsen. Halskraven skal gå forbi næsen, så katten ikke kan nå kanten af kraven med næsen. Du kan finde en størrelsesguide for hvert produkt, så du med sikkerhed kan vælge den rigtige halskrave. Nogle gange kan katten have held med at tage kraven af. Den bedste måde at forhindre dette på er, at fastgøre kraven ved hjælp af et halsbånd eller elastik ved halsen af kraven. 

Hvilke halskraver findes der?

Medpets har to forskellige typer beskyttende halskraver i assortimentet, nemlig de almindelige og de oppustelige halskraver. En oppustelig beskyttende halskrave har den fordel, at du kan tage luften ud af den og vaske den i vaskemaskinen. Begge kraver er meget bløde og derfor komfortable for katten at have på.

Assortiment

Medpets har 6 forskellige beskyttende halskraver i assortimentet, i hver sin farve, design og valg af materiale.  Alle 6 beskyttende halskraver det samme formål, at forhindrer din kat i at slikke eller bide det helende sår. En populær halskrave til katte er AA Easyfix-Collar; en let og behagelig plastkrave. En mere behagelig mulighed er Comfy Cone Collar, en behageligt bærbar, blød krave lavet af lamineret nylon over et robust skumlag. Denne halskrave kan give efter, for eksempel når katten vil spise eller drikke. Med den oppustelige halskrave, KONG-Cushion bevarer din kat sit fulde synsfelt, så den kan lege, spise og sove uden at blive generet af halskraven.