Menu

Adaptil – Hunde beroligende produkt

Desværre er frygt og stress almindelige faktorer hos mange hunde. Dette kan føre til uønsket opførsel, såsom gøen, slikken, tisse inde i huset eller destruktiv adfærd. For at undgå denne uønskede adfærd hos hunde, kan du bruge Adaptil. Dette produkt bruger en syntetisk kopi af hundeferomoner, bedre kendt som dog appeasing pheromone (DAP).

Hunde beroligende produkt

Hundestress symptomer og årsager

Desværre er frygt og stress almindelige faktorer hos mange hunde. Dette kan føre til uønsket opførsel, såsom gøen, slikken, tisse inde i huset eller destruktiv adfærd. Denne adfærd kan udløses i følgende situationer:

  • Frygt for høje lyde, f.eks. fyrværkeri
  • Forstyrrende situationer, såsom et nyt miljø eller en ændring i familiestrukturen
  • Separationsangst hos hunde
  • Rejser med din hund
  • Når en hvalp slutter sig til familien

For at undgå denne uønskede adfærd hos hunde, kan du bruge Adaptil. Dette produkt bruger en syntetisk kopi af hundeferomoner, bedre kendt som dog appeasing pheromone (DAP). Mere om dette hundeferomon kan læses nedenfor.

Hundeferomoner

Diegivende tæver producerer et beroligende morferomon (også kendt som dog appeasing pheromone (DAP)), i løbet af de første 3-5 dage efter hvalpens fødsel. Dette hundeferomon frigives gennem mælkekirtlerne hos diegivende tæver og har en beroligende effekt på hvalpe. Dette giver en følelse af sikkerhed og komfort, samt styrker det båndet mellem mor og barn. Forskning har vist, at disse beroligende virkninger forsat eksisterer hos voksne hunde.

Adaptil: beroligende hundeprodukter

Adaptil produkter indeholder en kopi af det naturlige feromon, som gør at din hund føler en trøstende/sikkerheds effekt. Undtagelser fra dette er Adaptil tabletter, som er et naturligt kosttilskud baseret på aminosyrer og vitaminer, der giver en hurtig og midlertidig beroligelse af din hunds mentale tilstand. Adaptil tilbyder en bred vifte af beroligende produkter til hunde, der behandler og undgår stress, ubehag og angst hos hunde.

Adaptil beroligende diffuser

Adaptil diffuser er meget velegnet til når din hund jævnligt bliver konfronteret med stressede situationer, som regel indendørs.

Adaptil halsbånd

Adaptil halsbånd kan bestilles i størrelse S/M (45cm) eller M/L (70cm), og er et sikkert og effektivt produkt, der behandler stress og angst hos hunde. Dette halsbånd kan bruges indendørs og udendørs.

Adaptil Spray

Adaptil Transport Spray kan hjælpe med at berolige din hund under rejsen. Brug 8 sprøjt i transportkassen, på din hunds tæppe eller direkte inde i bilen. Sprøjt eventuelt igen efter 4-5 timer. Vent cirka 15 minutter, før du lader din hund komme i nærheden af det sprøjtede område. Sprøjt aldrig direkte på din hund, i transportkassen eller i bilen, hvis din hund er tilstede.

Adaptil Junior

Det er meget spændende for hvalpe at slutte sig til deres nye familie, og vænne sig til deres nye omgivelser. Hvalpe kan blive meget stresset fordi:

  • De er adskilt fra deres mor og søskende
  • De ankommer i et nyt miljø
  • De skal lære at være hjemme alene
  • De skal socialiseres og trænes
  • De skal vænne sig til nye dyr og mennesker

Adaptil junior kan bruges til at lade din hvalp vænne sig hurtigere til de nye omgivelser. Det gør det ofte nemmere for hvalpe at holde op med at græde om natten, at være hurtigere alene hjemme, at have mere selvtillid og være mindre bange for høje lyde. Derudover kan det også hjælpe på at håndtere nye mennesker og andre hunde lettere, og at have det lettere under hundetræning.

Adaptil tabletter

Som nævnt før er effekten af Adaptil-tabletter forskellige fra de andre Adaptil-produkter. Tabletterne er et naturligt kosttilskud og indeholder en unik kombination af aminosyrer og vitaminer, der giver en hurtig og midlertidigberoligelse af din hund. Tabletterne er ikke bedøvende! Rådet er at give tabletterne 2 timer før en forventet spændende situation, da de virker hurtigt. Normalt er en behandling på 1 tablet om dagen tilstrækkelig. Du kan bruge tabletterne i kombination med Adaptil Calm Diffuser, Adaptil Halsbånd eller Adaptil Spray.

Hvornår skal man bruge Adaptil?

Årsag til at bruge Adaptil Adaptil Diffuser Adaptil Spray Adaptil Halsbånd Adaptil Tabletter
Ændringer i omgivelserne eller lejlighedsvis stress ++
Frygt for støj, fyrværkeri eller torden ++ + ++
Transport ++ +
Flytning ++ + +
Besøg hos dyrlægen ++
Socialisering ++
At blive hjemme alene ++ +  

 

Nyt familiemedlem ++ +

Har du spørgsmål vedrørende tandpleje til hunde eller katte? Kontakt venligst vores dyrlæge på e-mail: veterinaer@medpets.dk