Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Havedyr

Du kan finde et bredt udvalg af foder og tilbehør til små vilde dyr i haven, f.eks. fugle, pindsvin, egern og insekter. Gør din altan eller (by)have endnu mere attraktiv for havens dyr ved at skabe et dyrevenligt miljø for dem.

Læs mere

Populære Brands

Populære produkter

Alt til sundheden af dit havedyr

Små dyr, der lever i haven, er for det meste på udkig efter et skjul eller et redeskjul, mad og frem for alt et sikkert sted. Selvfølgelig kan disse dyr passe på sig selv, men de er taknemmelige for enhver ekstra støtte. I vores sortiment finder du et stort antal foder til de forskellige dyrearter, muligheder for skjul og andet tilbehør til at støtte vilde dyr i haven og på altanen.

Et dyrevenligt miljø

En dyrevenlig altan eller (by)have skal opfylde en række kriterier for at skabe et behageligt miljø for disse dyr. Du kan tilbyde dyrene en vandkilde ved at sætte et fuglebad eller en vandskål op i din have eller på din altan. Et bredt udvalg af blomster og planter gør din have eller altan til et attraktivt sted for sommerfugle, mariehøns og andre insekter. Buske, klatreplanter og træer med frø og frugter gør din have eller altan til et attraktivt sted for fugle at slå sig ned. Du kan få dyrene til at føle sig endnu mere hjemme ved at placere et pindsvinhus, egernmad eller et insekthotel.