Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Kattelegetøj

Din kat er et dyr med særlige behov og instinkter. Når din kat opholder sig udenfor, bliver den præsenteret for nok stimuli til at holde sig beskæftiget. Hvis din kat hovedsageligt opholder sig indenfor er dens miljø meget mere begrænset; mindre plads til at jage, lege og udforske nye steder.

Mere information

1 - 24 af 48 produkt

Din kats opmærksomhed vil hurtigt vende sig imod at spise eller sove. Mindre motion kan kan resultere i en (for) fed kat med livstilssygdomme. Din kat kan også komme til at kede sig. Rastløshed, frustration og adfærdsproblemer kan være et resultat af dette. Det er derfor vigtigt for din kats helbred, at den leger og bevæger sig igennem hele livet.

Legesyge katte

Ikke alle katte elsker at lege lige meget. For eksempel kan din kats trang til at lege afhænge af den karakter, alder og hvor ofte den er udenfor. Også måden du leger med din kat er vigtig. Ting som kan stimulere din kat er rasle lyde, hurtige bevægelser eller forsøg på at få legetøj ud af svært tilgængelige steder. Det er alt sammen med til at vække jagtinstinktet hos katten.
Legetøjet skal være udfordrende for katte. Skift derfor rundt dagligt rundt mellem legetøjet og køb regelmæssigt nyt. På denne måde forbliver katten nysgerrig hver gang.

Hos Medpets finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøj til din kat.
Herunder kan du læse hvad du kan gøre for at overraske din kat.

Bolde – Jagte

Stimulere din kats jagtinstinkt! I denne kategori finder du legetøj som den kan jage og finde frem til “byttet”. Her er blandt andet bolde og søde mus.
Du kan for eksempel finde legetøj fra mærket Play N Squeak. De har forskellige livagtige dyr som piber når katten leger med dem.

Catnip

Catnip er også kaldet for katteurt, og ingen katte kan stå for duften. Catnip indeholder et bestemt stof, som gør det meget attraktivt for katte. Se ikke skævt til din kat hvis den entusiastisk gnider hovedet mod legetøjet med catnip, lave sjove lyde eller ruller rundt på gulvet. Efter ca. 15 minutter er effekten af catnip væk, og legetøjet kan lægges væk og bruges igen på et andet tidpunkt. Det er ikke sundhedsskadeligt for din kat at lege med legetøj der har fået tilføjet catnip. KONG Kat er et populært mærker der producerer flere typer legetøj til katte med catnip.

Interaktivt legetøj

Hvis din kat er intelligent, kan du prøve at udfordre den med et interaktivt spil. Dette legetøj stimulerer alle kattens sanser og garanterer timevis at sjov.
Medpets har forskellige puslespil til din kat, lige fra begyndere til meget øvede. Holt Games – Tortuga er velegnet til begyndere, og formålet er for katten at få alle lækkerierne ud.

Tunnel

En kattetunnel er et sandt paradis for katte. En legetunnel er et godt sted for din kat at lege i og gemme sig i. De kan også bruges som en blød sovepose, eller en hyggelig hule for katten.

Laserlegetøj

Med en laser kan du projekterer en lille prik på gulvet eller væggen. Katten vil straks blive stimuleret til at jage den, og forsøge at fange den. Det er et ideelt legetøj til at vække alle kattens sanser. Medpets har forskelligt laserlegetøj fra mærker så som All For Paws, Beeztees, FroliCat og PetSport.

Drillepinde

Drilleprinde er en fantastisk løsning til at vække din kats jagtinstinkt. Ved at bevæge drillepinde skiftevis hurtigt og langsomt udfordrer du katten til at fange det. Nogle drillepinde har fjer. klokker eller catnip for at gøre dem endnu sjovere for katten.

Aktivitetslegetøj

En anden måde at få aktiveret katten på, er ved at få den til at arbejde for at få snacks. Fyld legetøjet med kattens ynglings snacks og lad den prøve at dem ud. Hos Medpets er vi vilde med aktivitetslegetøjet fra AFP.