Menu

Hundefoder

Det er vigtigt for din hund at være sund og forblive rask. Det er derfor vigtigt med en afbalanceret kost. Hvilken type foder der passer til din hund afhænger af flere faktorer, så som alder, racen, hvor aktiv hunden er og om racen er disponeret for sygdomme så som led gigt, overvægt osv.

Mere information

1 - 24 af 506 produkt

Tørfoder, vådfoder eller råt kød

Du kan vælge imellem flere slags hundemad, hos Medpets. Nemlig tørfoder, vådfoder eller råt kød. Fordelen ved tørfoder er, at den indeholder lidt væske og derfor har en lang holdbarhed. Med denne type foder er det vigtigt at være opmærksom på, hvor mange animalske proteiner den indeholder. Jo mere animalsk protein, jo bedre kvalitet af foderet.

Derimod indeholder vådfoder mere væske. Vidste du, at vådfoder normalt indeholder omkring 70% fugt? Fordelen ved denne type foder er, at din hund ofte finder den meget velsmagende. I de fleste tilfælde består en hunds komplette måltid af dels tørfoder og dels våd mad.

Ud over tørfoder og vådfoder mad er det også muligt at give din hund kød. Der er to muligheder, nemlig BARF eller råt kød. Det ferske kødfoder kan opdeles i fuldfoder og foder, hvortil du skal tilsætte ingredienser. Det er vigtigt, at holde dette for øje når du skal vælge hundemad.

Sortimentet af tørfoder, vådfoder og frisk kød på Medpets er opdelt i diætfoder, naturlig mad, økologisk hundemad og standardfoder. Den type diæt, du vælger, afhænger af forskellige faktorer, såsom: alder, race, aktivitetsniveau for din hund og overfølsomhed eller skavanker (fx led, fedme osv.).

Veterinær hundefoder

Har din hund en lidelse og har derfor brug for ekstra støtte? Veterinær hundemad kan give din hund yderligere støtte i dette tilfælde. Det er vigtigt, at du altid søger råd hos din dyrlæge, hvilke hundemad, der er bedst for din hund. Hos Medpets finder du mere end 100 forskellige typer veterinær hundemad, der kan hjælpe med problemer med urinveje, led, lever, tarme, mave eller nyrer. Veterinærfoder kan også være en god løsning til hunde, der er lider med overvægt eller har brug for at komme sig efter en sygdom. De førende mærker inden for veterinær hundefoder er bl.a. Specific, Eukanuba, Trovet, Royal Canin, Hill’s og Sanimed.

Sundt hundemad

Når din hund er sund og rask, vil du naturligvis bevare det. Derfor er det vigtigt, at din hund får den bedste hundemad! Hos Medpets finder du et stort udvalg af velsmagende hundemad af høj kvalitet, der er velafbalancerede og sammensat på den bedste måde. På denne måde kan du være sikker på, at din hund får alle de vigtige næringsstoffer, han har brug for. Der er flere faktorer, du skal overveje når du vælger hundemad. Det er bl.a. hundens alder, størrelse, aktivitetsniveau, genetisk disposition for hud-, led- eller tandproblemer og hvis den lider af overvægt. På den måde kan du vælge den hundemad, der passer bedst til din hund.

Økologisk hundemad

Det er muligt at vælge økologisk hundemad. Økologisk hundemad er lavet af certificeret råvare, og der stilles de samme krav til hundemad som til mad til mennesker. Denne hundemad er lavet med respekt for naturen og dyrene. Derudover anvendes der ingen giftige pesticider, kunstgødning, GMO eller tilsatte smagsstoffer i den økologiske hundemad. Kendte økologiske mærker er Yarrah, Edgard & Cooper og Schesir! Se hele vores sortiment af økologisk hundemad!

Sundt hundemad

Leder du efter lækker hundemad, som din firbenede ven helt sikkert vil kunne lide? Hos Medpets finder du et stort udvalg af sundt hundemad. Denne mad til hunde er velegnet til sunde og velegnede hunde. Maden er velafbalanceret og imødekommer hundens behov. Standardfoderet fås i forskellige varianter, mærker og sorter. Prøv for eksempel hundemad fra Farm Food, Renske eller Orijen. Du finder også varianter der er kornfri, allergivenligt og glutenfri hundemad.