Menu
Op til 30% rabat på dine yndlingsprodukter Læs mere

Hvad må kaniner spise?

Skrevet af Antoinet |

En sund og glad kanin starter med den rette kost. Vidste du, at en forkert diæt kan føre til tandproblemer, fordøjelsesbesvær og endda sygdomme? Ved at sammensætte den rigtige kost til dine kaniner kan du forebygge disse problemer. Hvad må de gerne spise og hvad ikke? I denne artikel lærer du alt om en afbalanceret kost til kaniner, fra velsmagende hø og friske grøntsager til urter og sunde godbidder.

Kaniner er herbivorer, hvilket betyder, at de er planteædere. De har et følsomt fordøjelsessystem, som hele tiden skal være i gang. En velafbalanceret kost spiller en meget vigtig rolle for kaniners sundhed og trivsel. Uden den rette ernæring kan kaniner nemt få problemer som mavepine, tandfejl, luft i tarmene, forstoppelse og ophør med at spise og lave afføring. Sådanne problemer kan desværre være meget farlige for kaniner. Det er derfor vigtigt at forebygge dem. Men hvad er egentlig en god kost for en kanin, og hvordan sikrer du, at den får alt, hvad den har brug for?

Ved at forstå, hvordan kaninens fordøjelsessystem fungerer, og hvilke næringsstoffer de har behov for, kan du nemt sammensætte en komplet og sund kost til dem.

Sunde produkter til dine kaniner

Hvordan fungerer fordøjelsessystemet hos kaniner?

Kaniners fordøjelsessystem er særligt udviklet til at bearbejde fiberrig kost, såsom græs og hø, så effektivt som muligt. Kaniner er planteædere og har et unikt tarmsystem, der fungerer anderledes end hos mange andre dyr. Fordøjelsen starter allerede i munden, hvor de hurtigt tygger maden fint med deres tænder. Herefter synkes maden ned i maven, hvor den blandes med fordøjelsessafter. Fra maven passerer den videre til tyndtarmen, hvor vigtige næringsstoffer optages.

Det, der gør kaniner unikke, er deres måde at håndtere fibre på. Hovedparten af deres foder ender i tyktarmen og blindtarmen – en stor fermenteringskammer, hvor bakterier hjælper med at nedbryde fibrene. Dette producerer næringsstoffer, som kaninen ellers ikke ville kunne udnytte. En del af disse værdifulde stoffer udskilles som bløde afføringspiller, kaldet cecotrofer. Kaniner spiser disse piller direkte fra endetarmen, så de kan fordøje næringsstofferne igen og udnytte dem fuldt ud.

Hvad må kaniner spise?

Da fordøjelsessystemet hos kaniner konstant skal være i gang, er det vigtigt, at de får den rette kost. For lidt fibre eller for meget sukker kan forstyrre tarmfunktionen og føre til alvorlige helbredsproblemer. En god kost bør derfor hovedsageligt bestå af hø, suppleret med bladgrøntsager og en lille mængde piller. Forståelse for, hvordan fordøjelsen fungerer, hjælper dig med at træffe de rigtige ernæringsvalg og holde din kanin sund og glad.

Den ideelle diæt for din kanin består af:

  • 80–90 % hø, som altid skal være frit tilgængeligt og danne grundlaget for kosten
  • 10–15 % grøntsager og friske urter
  • 5 % foderpiller
  • Maksimalt 5 % snacks, frugt og gulerod, kun som lejlighedsvis godbid

Hvilken type hø er bedst at fodre med?

Der findes forskellige typer hø, som kaniner kan spise, herunder timothehø, græshø, urtehø, lucernehø og enghø. Timothehø er mest velegnet til voksne kaniner, da det er fiberrigt og indeholder lidt protein. Græshø er også et godt valg til voksne kaniner, mens lucernehø passer bedre til unge kaniner og dem, der har brug for ekstra energi. Urtehø består af en blanding af græs og urter og kan gives som et supplement.

Du kan variere mellem de forskellige typer hø, afhængigt af hvad dine kaniner bedst kan lide, og hvad de har brug for i forhold til deres helbred. Det er vigtigt at holde øje med deres præferencer og sikre en varieret kost, der støtter fordøjelsen. Det kan være nødvendigt at skifte type af og til for at sikre, at dine kaniner spiser nok hø.

Introduktion af grøntsager og frugt

Kaniner har brug for friske grøntsager hver dag for at få en komplet kost men ikke alle grøntsager er egnede. Grøntsager som julesalat (endivie), cikoriesalat (witlof), gulerodstoppe og bladselleri er meget gode til kaniner. Undgå dog grøntsager som løg, porrer, hvidløg og kartofler, da de kan være skadelige. Variation er vigtigt for at sikre en sund og balanceret kost. For at være sikker på, hvilke grøntsager du må og ikke må give, har vi lavet en detaljeret liste. Du finder mere information i rullemenuen nederst på siden.

Det er vigtigt at introducere nye grøntsager langsomt, så fordøjelsessystemet kan tilpasse sig og du undgår reaktioner som diarré. Start allerede i en ung alder med at tilbyde forskellige typer grøntsager, så kaninen vænner sig til en varieret kost. Det hjælper dem ikke kun til at forblive sunde, men gør dem også mindre kræsne. Frugt som æble, jordbær og pære kan gives som godbidder men i moderate mængder, da frugt har et højt sukkerindhold.

Hvilke foderpiller er bedst til din kanin?

Når du vælger foderpiller til din kanin, er det vigtigt at kigge på sammensætningen, da kaniner har brug for en kost med et højt fiberindhold og lavt sukkerindhold. Visse piller er specielt udviklet til at støtte kaninens sundhed, især fordøjelsen. Gode foderpiller indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler og er baseret på naturlige ingredienser som hø og urter. Disse piller har ensartet form og farve og indeholder ikke müsli eller stykker af frugt. Eksempler på gode basisprodukter er piller fra Science Selective og Bunny Nature.

Blandingsfoder anbefales ikke, da kaniner ofte kun vælger de mest velsmagende dele, som frø, og dermed går glip af vigtige næringsstoffer. Derudover kan frø og korn føre til overvægt og fordøjelsesproblemer.

Supplerende produkter til din kanins kost

Tørrede urter er et velsmagende og sundt supplement til din kanins kost. De er fulde af næringsstoffer som vitaminer og mineraler og giver ekstra variation. Sunde og populære urter til kaniner er blandt andet persille, mælkebøtteblade, vejbred, kamille og brændenælde.

Introducér nye urter altid langsomt for at undgå fordøjelsesproblemer og hold øje med, hvordan din kanin reagerer på dem. Drys en lille mængde tørrede urter over høet eller i madskålen som en sund og appetitlig snack. En daglig mængde på 5–10 gram pr. kanin er som regel tilstrækkelig afhængig af kaninens størrelse.

Hvis du indimellem vil give en snack, så vælg altid en sund variant, såsom Natural Garden Sticks. Sørg for, at din kanin stadig spiser tilstrækkeligt med hø, grøntsager og foderpiller som hovedfoder.

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den grundlæggende kost for en kanin?

Hø er den vigtigste del af en kanins kost og skal altid være frit tilgængeligt. Det fremmer en sund fordøjelse og hjælper med at slide tænderne på en naturlig måde. Du kan supplere med grøntsager, tørrede urter og en sund snack en gang imellem.

Hvilke grøntsager må kaniner spise?

Kaniner må spise en bred vifte af grøntsager såsom julesalat (endivie), gulerodstoppe, bladselleri, persille, cikoriesalat (witlof) og agurk. Nye grøntsager skal altid introduceres gradvist for at undgå fordøjelsesproblemer. Øg både mængden og variationen langsomt, så din kanin kan vænne sig til det. Start med 1–2 cm pr. grøntsag.

Når man introducerer nye grøntsager, kan kaniner midlertidigt få blødere afføring, fordi deres fordøjelsessystem skal tilpasse sig den nye kost. Det er normalt og forsvinder som regel af sig selv efter et par dage. Det er dog vigtigt, at kaninen fortsætter med at spise, da nedsat appetit kan føre til sundhedsproblemer.

Må en kanin spise frugt?

I begrænset mængde.

Frugt kan gives som en lejlighedsvis godbid, men kun i små mængder på grund af det høje sukkerindhold. Egnede muligheder er æble (uden kerner), jordbær og banan.

 

Må en kanin spise græs?

Ja.

Kaniner må gerne spise frisk græs, men det skal være rent, ubehandlet og fri for afføring fra andre dyr. Hvis din kanin ikke er vant til at spise græs, skal det introduceres langsomt. På den måde undgår du problemer som diarré.

Bemærk: Kaniner må ikke få slået græs (fra plæneklipper), da det hurtigt fermenterer og kan udvikle skimmelsvamp. Det er skadeligt for deres fordøjelse og kan føre til luft i maven, diarré og alvorlige tarmproblemer.

Hvor mange gram foderpiller skal jeg give min kanin om dagen?

Cirka 20–30 gram foderpiller pr. kilo kropsvægt pr. dag er tilstrækkeligt for en kanin. Det hjælper med at undgå selektiv spisning og bidrager til en sund vægt. Foderpillerne bør i princippet blive spist med det samme og ikke ligge fremme i mere end en time hvis de gør det, bør de fjernes.

Hvad må en kanin absolut ikke spise?

Kaniner må ikke få chokolade, avocado, kartofler, løg, porrer, brød, frø, nødder eller forarbejdede fødevarer. Disse kan være giftige eller forstyrre fordøjelsessystemet. Også grøntsager, der danner meget gas såsom kål, broccoli og rosenkål kan give problemer.

Er det farligt, hvis min kanin ikke spiser en hel dag?

Ja, det er altid grund til at handle med det samme!

Hvis en kanin ikke spiser i løbet af en dag, kan det hurtigt føre til alvorlige helbredsproblemer. Kaniner har et meget aktivt fordøjelsessystem og skal spise konstant for at holde tarmfunktionen i gang. Hvis de stopper med at spise, kan tarmene gå i stå, hvilket er farligt og kan føre til alvorlige problemer som forstoppelse eller ophobning af gas. Dette kan desværre hurtigt blive livstruende.

Da kaniner ofte skjuler, at de har det dårligt, bør du ikke vente kontakt straks en dyrlæge, hvis du opdager, at din kanin ikke spiser.

Hvor meget vand drikker en kanin ud over sin kost?

Kaniner drikker i gennemsnit mellem 50 og 150 ml vand pr. kilo kropsvægt om dagen. Det betyder, at en kanin på 2 kg typisk har brug for mellem 100 og 300 ml vand dagligt. Det præcise vandindtag kan variere afhængigt af faktorer som kost (mere hø betyder ofte mere drikke) og klima (varme øger behovet for væske).

Kaniner skal altid have adgang til frisk drikkevand helst i en skål. På den måde kan de drikke på en naturlig måde og lettere optage den nødvendige mængde. En vandflaske kan også bruges, men undersøgelser viser, at kaniner foretrækker en skål og derfor ofte drikker mindre, når de kun har adgang til flaske.

Hvordan introducerer jeg nyt foder til min kanin?

Når du introducerer nyt foder til din kanin, er det vigtigt at gøre det gradvist. Start med at blande en lille mængde af de nye foderpiller med det gamle foder. Øg langsomt andelen af de nye piller over en periode på 7 til 10 dage, så din kanin får tid til at vænne sig til den nye smag og sammensætning. Samtidig kan du gradvist reducere den gamle foderblanding. Det hjælper med at forebygge fordøjelsesproblemer.

Det er afgørende, at din kanin fortsætter med at spise godt under overgangen, da nedsat appetit kan føre til alvorlige helbredsproblemer såsom tarmstilstand. Hvis din kanin spiser mindre end normalt, bør du gøre overgangen endnu langsommere, så den får den tid, den har brug for.

 

Har kaniner brug for vitaminer eller kosttilskud?

Generelt ikke.

Så længe de får en afbalanceret kost med rigeligt hø, grøntsager og en smule foderpiller, har de ikke behov for ekstra vitaminer. Ved specifikke helbredsproblemer kan en dyrlæge dog anbefale tilskud. Ønsker du at støtte dine kaniner i perioder med nedsat immunforsvar, kan produkter fra Bunny Nature være en hjælp. De tilbyder forskellige gode produkter til kaniner med behov for støtte, for eksempel ved luftvejsproblemer eller svækket immunforsvar.

Tips til tilberedning af grøntsager
Ud over at du bør introducere grøntsager meget langsomt og gradvist til dine kaniner, er her nogle vigtige tips til at forberede grøntsager på en sikker og sund måde:

  • Giv altid grøntsager rå og IKKE kogte eller stegte, da de er svære at fordøje for kaniner
  • Vask grøntsagerne grundigt for at fjerne snavs og pesticider
  • Fjern usunde eller beskadigede dele
  • Skær grøntsagerne i små stykker, så du undgår, at kaninen sætter dem i halsen
  • Variér udbuddet for at sikre en balanceret kos
  • Giv ikke for store mængder ad gangen, da det hurtigt kan blive dårligt
  • Opbevar grøntsager køligt, men giv dem først, når de har stuetemperatur, for at undgå fordøjelsesproblemer
  • Undgå giftige grøntsager!

Med disse tips kan du sikre, at dine kaniner nyder friske og sunde grøntsager på en sikker måde. Hvilke grøntsager der er egnede og hvilke ikke, finder du herunder.

 

Hvilke grøntsager må en kanin spise?

Må kaniner spise peberfrugt?

Ja, med måde.

Peberfrugt er en sikker grøntsag for kaniner og indeholder masser af C-vitamin, som kan være gavnligt. Rød og gul peberfrugt egner sig godt, men fjern altid stilk, frø og kerner, da disse er svære at fordøje. Grøn peber er mindre sød og sværere at fordøje, så det er bedst at undgå den variant.

Må kaniner spise spinat?

Ja, med måde.

Spinat indeholder mange næringsstoffer, men også oxalater. Det er naturlige syrer, som kan ophobes i kaninens krop og i store mængder være skadelige. En lille smule en gang imellem er fint, men giv det ikke for ofte. Skift gerne mellem forskellige bladgrøntsager for at sikre en balanceret kost.

Må kaniner spise blomkål?

Ja, med måde.

Blomkål indeholder mange fibre og vitaminer. Både buketterne, bladene og stænglerne kan spises. Især bladene betragtes af mange kaniner som en delikatesse. Giv dog kun små mængder, da blomkål let kan forårsage luft i maven. Introducér det derfor meget langsomt, og se hvordan din kanin reagerer.

Må kaniner spise squash (courgette)?

Ja, med måde.

Squash er let at fordøje. Både skallen og frugtkødet kan spises. Giv små stykker og introducér det langsomt for at se, hvordan din kanin reagerer.

Må kaniner spise bladselleri (blegselleri)?

Ja, med måde.

Blegselleri indeholder mange fibre og en del væske. Skær det i små stykker for at undgå kvælningsfare, da de lange tråde kan være svære at tygge. Giv det ikke for ofte, da det kan forårsage luft i maven.

Også bladselleri indeholder mange fibre og næringsstoffer. Bladene er meget næringsrige og rige på fibre. Denne variant er ofte lettere for kaniner at spise end blegselleri med tykke stængler og mindre blad. Giv også bladselleri med måde, på grund af smagen og risikoen for gasdannelse.

Må kaniner spise grønne bønner?

Nej.

Grønne bønner indeholder lektiner og andre stoffer, som kan være giftige for kaniner. Det kan føre til fordøjelsesproblemer og forgiftning. Både rå og kogte grønne bønner er uegnede til kaniner og bør derfor ikke gives.

Må kaniner spise julesalat (endivie)?

Ja, med måde.

Endivie indeholder mange fibre og meget væske. Det er letfordøjeligt og kan gives regelmæssigt som en del af en varieret kost. Husk at variere med andre grønne bladgrøntsager for at bevare en god ernæringsmæssig balance.

Må kaniner spise persille?

Ja, med måde.

Persille er rig på vitaminer og mineraler. Det kan gives som et sundt supplement til kosten, men på grund af det høje calciumindhold bør det kun gives i moderate mængder. Variér med andre bladgrøntsager for at sikre en afbalanceret kost.

Må kaniner spise rosenkål?

Ja, med måde.

Rosenkål er sikre at give, men de kan forårsage luft i maven. Giv derfor kun små stykker og introducér denne grøntsag meget gradvist.

Må kaniner spise kinakål?

Ja, med måde.

Kinakål indeholder mange fibre og meget væske, men da det er en kålsort, kan det nemt forårsage luft i maven. Giv derfor kun små mængder og introducér det meget gradvist. Variér med andre bladgrøntsager for at sikre en balanceret kost.

Må kaniner spise aubergine?

Nej.

Aubergine tilhører natskyggefamilien og indeholder solanin, et giftigt stof, som er skadeligt for kaniner. Det kan føre til fordøjelsesproblemer, nerveskader og forgiftning. Hverken skallen, frugtkødet, bladene eller stilken er sikre for kaniner.

Må kaniner spise agurk?

Ja, med måde.

Agurk består hovedsageligt af vand, hvilket kan være forfriskende. Små stykker er helt fine, men for store mængder kan give diarré på grund af det lave fiberindhold. Skallen er sikker at spise, så længe den er grundigt vasket. Giv dog altid kun agurk i små mængder.

Må kaniner spise broccoli?

Ja, i begrænsede mængder.

Broccoli er rig på vitaminer og fibre, men kan også forårsage luft i maven hos kaniner. Giv derfor kun små mængder og hold øje med, hvordan din kanin reagerer. Både buketterne, stokken og bladene kan gives, men ikke for ofte.

Må kaniner spise tomater?

Ja, men vær forsigtig!

Modne tomater er sikre for kaniner, men de indeholder meget sukker og få fibre. Giv derfor kun et meget lille stykke som en sjælden godbid, og fjern altid kernerne.

Tomatplanten er giftig! Den tilhører natskyggefamilien, og både bladene, stilkene og umodne tomater indeholder solanin. Det er et naturligt giftstof, som beskytter planten mod insekter, men det kan forårsage fordøjelsesproblemer, nerveskader og endda forgiftning hos kaniner.

Må kaniner spise rucola?

Ja, med måde.

Rucola indeholder mange næringsstoffer. Da den har en stærk smag og indeholder oxalater, er det vigtigt kun at give den i små mængder. Variér med andre bladgrøntsager og introducér det langsomt for at se, hvordan din kanin reagerer.

Må kaniner spise pak choi?

Ja, med måde.

Pak choi indeholder mange vitaminer og en del væske. Giv det i små mængder og skift gerne med andre bladgrøntsager for at sikre variation i kosten.

Må kaniner spise gulerødder?

Ja, med måde.

Kaniner elsker gulerødder. Selve roden indeholder dog meget sukker, så den bør kun gives i små mængder. Gulerodstoppe og -blade kan derimod gives i større mængder. De er meget fiberrige og udgør et godt supplement til din kanins kost.

Må kaniner spise radiser?

Ja, men i meget begrænset mængde.

Radiser indeholder meget stivelse og kan derfor nemt forårsage luft i maven hos kaniner. Giv kun et lille stykke ad gangen og ikke for ofte. Bladene er rige på fibre og mere næringsrige end selve roden de kan derfor gives i større mængder.

 

Må kaniner spise spidskål?

Ja, med måde.

Spidskål indeholder mange fibre og næringsstoffer. Giv det kun i små mængder, da kåltyper let kan forårsage luft i maven hos kaniner. Variér med andre bladgrøntsager for at sikre en afbalanceret kost.

Må kaniner spise julesalat (witlof)?

Ja, med måde.

Julesalat er letfordøjeligt og indeholder meget væske og fibre. Det kan derfor gives regelmæssigt som en del af en varieret kost.

 

Må kaniner spise fennikel?

Ja, med måde.

Fennikel indeholder mange fibre, vitaminer og næringsstoffer, der støtter fordøjelsen. Både knolden, stænglerne og de grønne toppe kan gives. Giv det dog kun i små mængder og hold øje med, hvordan din kanin reagerer på det.

 

Må kaniner spise porrer?

Nej.

Porrer indeholder giftige stoffer, som kan være skadelige for kaniner. Det kan føre til blodmangel, fordøjelsesproblemer og skade på de røde blodlegemer. Det samme gælder for alle løg-lignende planter, såsom rødløg, hvidløg, forårsløg, porrer og purløg.

Hvilke typer frugt må en kanin spise?

Må kaniner spise jordbær?

Ja, i begrænset mængde.

Jordbær er en lækker godbid for kaniner, men de indeholder meget naturligt sukker. Giv derfor kun et lille stykke og ikke for ofte. Du kan lade det grønne sidde på, men sørg for at vaske jordbærrene grundigt og begynd med et meget lille stykke.

Jordbærplanten er også sikker for kaniner både blade, stængler og blomster. Men også her gælder: giv det med måde og kun som supplement til kosten.

Må kaniner spise druer?

Ja, med måde.

Druer er ikke giftige for kaniner, men de indeholder meget sukker. Giv dem derfor kun som en sjælden godbid. Brug helst stenfri druer, eller fjern kernerne, da de er svære for kaniner at fordøje. Giv ikke mere end én drue ad gangen og højst én gang om ugen.

Må kaniner spise banan?

Ja, med måde.

Banan er meget velsmagende for kaniner, men den indeholder en del sukker. Giv derfor kun et lille stykke som godbid og ikke for ofte. Én skive er som regel nok! For meget banan kan give fordøjelsesproblemer og føre til overvægt. Skrællen er ikke giftig, men den er svær at fordøje giv den derfor helst ikke.

Må kaniner spise pære?

Ja, med måde.

Pære indeholder meget sukker, så giv kun et lille stykke som godbid og kun lejlighedsvis. Fjern altid kernerne og kernehuset, da de kan indeholde skadelige stoffer. Skrællen må gerne blive på, så længe pæren er vasket grundigt.

Må kaniner spise vandmelon?

Ja, med måde.

Vandmelon er ofte en favorit hos kaniner. Det er en forfriskende godbid, som er sød og indeholder meget væske. Da vandmelon har et højt sukkerindhold og få fibre, bør den kun gives som en sjælden snack og i små stykker. Skallen er også sikker, men giv kun en lille smule af den. Fjern kernerne på forhånd, da de er svære for kaniner at fordøje.

Må kaniner spise æble?

Ja, med måde.

Æble er dejligt sødt og meget populært hos de fleste kaniner. Det indeholder dog også meget sukker, så giv kun et lille stykke en gang imellem. En tynd skive eller et par små tern på ca. en centimeter er rigeligt. Fjern altid kerner og kernehus, da de indeholder stoffer, som er skadelige for kaniner.

Må kaniner spise blåbær?

Ja, med måde.

Blåbær indeholder meget sukker, så giv kun et par stykker som en godbid og ikke for ofte.

Må kaniner spise mandarin?

Kun i meget begrænset mængde.

Mandarin indeholder meget sukker og syre. Giv det derfor kun som en sjælden godbid og i meget små mængder. Fjern altid skræl og kerner, da de er svære for kaniner at fordøje.

Andre fødevarer

Må kaniner spise brød?

Nej.

Brød indeholder meget stivelse og få fibre, hvilket er dårligt for kaninens fordøjelse. Det kan føre til forstoppelse, luft i maven og overvægt. Derudover hjælper brød ikke med at slide tænderne naturligt.

Må kaniner spise purløg?

Nej.

Purløg tilhører løgfamilien og indeholder giftige stoffer, som er skadelige for kaniner. Det kan føre til blodmangel, fordøjelsesproblemer og skade på de røde blodlegemer. Dette gælder for alle løg-lignende planter såsom rødløg, hvidløg, forårsløg, porrer og purløg.

 

Må kaniner spise kartofler?

Nej.

Kartofler indeholder meget stivelse, som er svær for kaniner at fordøje og kan føre til tarmproblemer, forstoppelse og gasdannelse. Rå kartofler især skrællen indeholder desuden solanin, et giftigt stof, der er skadeligt for kaniner.

Må kaniner spise basilikum?

Ja, med måde.

Basilikum indeholder mange næringsstoffer og kan gives som et smagfuldt supplement til kosten, men kun i små mængder.

Må kaniner spise løg?

Nej.

Løg indeholder giftige stoffer, som kan være skadelige for kaniner. Det kan føre til blodmangel, fordøjelsesproblemer og skade på de røde blodlegemer. Dette gælder for alle løg-lignende planter, såsom rødløg, hvidløg, forårsløg, porrer og purløg.

Må kaniner spise hvidløg?

Nej.

Hvidløg tilhører løgfamilien og indeholder giftige stoffer, som er skadelige for kaniner. Det kan føre til blodmangel, fordøjelsesproblemer og skade på de røde blodlegemer. Både rå og tilberedt hvidløg er farligt for kaniner.

Har du et spørgsmål om et andet foderemne?
Mangler du information om en bestemt fødevare, eller søger du fodervejledning til din kanin? Så er du velkommen til at kontakte os på veterinaer@medpets.dk.

Har din kanin spist noget forkert, eller er den stoppet med at spise? Kontakt da altid din dyrlæge med det samme.