Menu

Orijen

Orijen er et mærke fra Finest Petfood. Finest Petfood har flere kendte mærker, blandt andet Acana.

Orijen mener, at økologisk iværksætteri er ekstremt vigtigt, derfor bruger de kun økologiske ingredienser. De oversætter dette til alle de fødevarer, de har i deres sortiment. De bruger de bedste friske regionale produkter. Orijen arbejder med lokale leverandører, der opdrætter eller fanger bæredygtigt i deres lokale område. Alle ingredienser tilberedes derefter professionelt i et af Orijens mange køkkener.

Orijens fokus er på kødrige fødevarer med små mængder af grøntsager, frugt og urter. Målet er at foderet er tilpasset de naturlige behov hos hunde og katte.

Mere information

1 - 15 af 15 produkt

Miljøansvarlige

Orijen arbejder sammen med lokale leverandører, som dyrker eller fanger deres mad på en bæredygtig måde. Alle ingredienser bliver derefter professionelt tilberedt i et af Orijens køkkener. Orijens fokus er virkelig på kødrig mad med små mængder grøntsager, frugt og krydderurter. Dette er for at efterligne hundes og kattes naturlige behov så godt som de overhovedet kan.

Orijen: For ægte kødelskere

Orijen hundefoder  og Orijen kattefoder til ægte kødelskere. Denne mad er rig på kød og indeholder kun små mængder grøntsager, frugt og urter. På denne måde opfylder Orijen de naturlige ernæringsbehov hos hunde og katte. Orijen Whole Prey indeholder friske ingredienser såsom spiselig knogle, kyllingebrusk, knoglemarv og organkød såsom kyllingehjerter, kyllingelever, lammelever og grøn kallun.

Forskellige sorter

Orijen fås i forskellige varianter med hver deres egenskaber. Orijen opdeler sit sortiment i hundemad og kattemad og derefter ind i passende livsfase. De tilbyder Whole Prey og Dried Freeze-linjen fra Orijen. Whole Prey linjen fokuserer 100% på naturligt foder til hunde og katte.  Denne madkollektion fra Orijen har en kombination af frisk kød, frisk fisk og små mængder grøntsager, frugt og krydderurter. Orijen gør dette for at simulere hundes og kattes naturlige kost. Derudover synes hunde og katte simpelthen at dette er meget velsmagende. Whole Prey linjen har forskellige typer foder med ovenstående egenskaber for hver alderskategori hunde og katte. Et godt eksempel på en kost fra dette område er Orijen Adult Dog Whole Prey eller Fit & Trim Dog Whole Prey. For eksempel har Orijen Fit & Trim Dog Whole Prey kun magert kød, specielt til overvægtige hunde.

Orijen Frysetørret

Udover Whole Prey tilbyder Orijen også en serie med frysetørret mad og godbidder. Ingredienserne i denne frysetørrede mad fryses i atten timer. Under denne proces sænkes temperaturen til -50°C, dette gør at vandet fryser i ingredienserne og fordamper uden at miste vigtige næringsstoffer. To eksempler på dette er, Orijen Cat Treats Freeze Dried Whole Prey og  Orijen Dog Treats Freeze Dried Whole Prey.