Menu

KONG

Historien om KONG går tilbage til 1970, hvor Joe Markhams Schæferhund, Fritz gav inspiration til legetøjsmærket KONG. Det elastiske og kraftige gummi fra Joes gamle bildæk faldt i Fritzs smag. De næste 6 år brugte brugte opfinderen  på at udvikle KONG Classic, et aktivitetslegetøj lavet af slidstærkt gummi.

Det holdbare gummi gør ikke kun legetøjet fra KONG robust, men hopper også uforudsigeligt og giver timevis af sjov

Mere information

1 - 24 af 76 produkt

KONG Classic

Det mest kendte og sjoveste legetøj til hunde i verdenen: KONG Classic. I over 40 år har det dannet grundlag for hundelegetøj. Det er lavet af rødt, naturligt gummi som hopper rundt. Du kan gøre det endnu mere sjovt for hunden, ved at fylde det med foder eller lækre godbidder. Ingen hunde kan modstå dette sjovt legetøj!

Der er også tænkt på de mindste med KONG Puppy. Dette er lavet af fleksibelt og blødt gummi, perfekt til hvalpe som skifter tænder. For ekstra lindring af smertefulde tandpine, kan du lægge det i køleskabet.

Ældre hunde elsker også KONG Classic, men kan have problemer med at tygge på det hårde gummi. Til dem er der KONG Senior. Det også lavet af det samme slidstærke gummi, men noget blødere.

Har du en en hund som bider alting i stykker på ingen tid? Så er KONG Extreme måske en løsning. Denne er lavet af ekstra stærkt sort gummi. Desværre kan vi ikke give en garanti for at din hund ikke kan bide denne i stykker, men den burde holde længere end andet legetøj.

Takket være KONG kan din hund nyde sit farvoritspil, uanset alder.

KONG Extreme

KONG Extreme er en produktlinje som er ekstra stærk og tiltænkt hunde der ofte bider deres legetøj i stykker. Du kan genkende dem på deres sorte farve. Dette legetøj er et must for alle hunde der glade for at tygge. Alle produkterne fra KONG Extreme er fremstillet af naturligt gummi som har en positiv effekt på tænder og tandkød. Medpets har et antal produkter fra Extreme linjen i vores assortiment. Vi har bl.a. den originale KONG Extreme, som kan fyldes med godbidder eller tørfoder, KONG Extreme Goodie Bone og  KONG Extreme Flyer Frisbee.

Vælg KONG!

Stadig flere hundeejere og deres hunde oplever fordelene ved legetøj fra KONG. Hvad gør legetøj fra KONG specielt? Legetøjet er lever op til højeste sikkerhedskrav, og er fremstillet af holdbart og bæredygtigt kvalitets materiale. Derudover er legetøjet originalt, innovativt og tilpasset hundens behov, alder og størrelse. Skal din hund være den lykkelige ejer af et stykke legetøj fra KONG? Her er nogle of fordelene:

  • Mindre kedsomhed og stress: hunde kan kede sig eller blive stressede. KONG sørger for at din hund har noget at tage sig til. KONG har også legetøj som kan fyldes med tørfoder eller godbidder. På denne måde gør du legetøjet, og legen, endnu mere interessant for hunden.
  • Træning: Legetøjet fra KONG er perfekte til at træne din hund med. Lad f.eks. din hund vænne sig til sin nye kravlegård ved at lægge hundens favorite legetøj fra KONG derind.
  • Gør båndet stærkere: KONG legetøjet er også en god måde at forstærke båndet mellem dig og din hund på. Når alt kommer til alt, så er det sjovest at lege sammen!
  • Ikke flere tyggeskader: KONG legetøjet er perfekt som tyggelegetøj. Fra nu af vil hunden lade din sko, møbler og lektier være i fred.

Til entusiastiske hunde og katte

KONG fremstiller et hav af forskelligt legetøj til hunde og katte som de uden tvivl vil synes om. En virkelig sød bamse som KONG Barnyard Cruncheez bør ikke mangle i legetøjssamlingen. Du kan også udfordre din kat med KONG Cat – Swizzle Bird Teaser eller  KONG Cat – Squirrel.

Legetøjet fås i forskellige slags, former og farver. KONG tager højde for alle forskellige racer og alder.