Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Aktiveringslegetøj til hunde

Hunde har et naturligt behov for at blive udfordret mentalt og holdes aktiveret i løbet af dagen. Du kan fylde foder eller godbidder i aktiveringslegetøjet, som hunden skal forsøge at få fat i. Aktiveringslejetøjet kommer i et hav af forskellige materialer, farver og udformninger. Du kan finde lejetøjet som bolde, figurer og endda puslespil, og i forskellige sværhedgrader.

Mere information

1 - 21 af 21 produkt

Besættelse, underholdning eller distraktion

Aktiveringslegetøj er perfekt til at underholde din hund, uanset om den er meget aktiv eller mindre aktiv. Der skal arbejdes for at få i godbidderne! Der skal tygges, rulles og skubbes med legetøjet for at få godbidden ud. Vidste du, at et spil hvor hunden skal løse en opgave og gøre sig fortjent til sin belønning, kan være lige så intens som en lang gå tur? Aktivitetslegetøj såsom Pipolino er en god løsning imod kedsomhed.

Spis langsommere

Spisetid! Du fylder hudens skål, og den kommer entusiastisk løbende og venter utålmodigt på sin mad. Så snart skålen er serveret, begynder hunden at spise grådigt. Før end du kan lægge posen væk er skålen tom. Lyder dette bekendt? Så kan et aktivitetsspil hjælpe.

Hos Medpets finder du specielt udviklet legetøj der kan hjælpe din hund med at spise langsommere. KONG Classic og Nina Ottoson Treat Tumble er perfekte eksempler på dette. På den måde kan spiser din hund ikke for meget, og spisetiden forlænges.

For tænderne

Vidste du, at aktivitetslegetøjet også fremmer sundheden af hundens tænder? Beeztees Sumo Dental er et legetøj lavet af holdbart gummi og som har specielle riller. Når din hund tygger på legetøjet, masserer rillerne tandkødet. Så denne måde kan kan du forhindre plak og tandsten hos hunden.