Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Høm Høm poser & Holdere

Skal du ud på en gåtur sammen med din hund? Så er det vigtigt at være godt forberedt inden I går ud af døren. Det hænder at hunden skal besørge, også er det godt at kunne fjerne hundes efterladenskaber igen. Hos Medpets finder du forskellige høm høm poser og holdere så du nemt kan opbevare dem.

Mere information

1 - 3 af 3 produkt

Høm Høm poser

Hos Medpets kan du finde høm høm poser i forskellige farver og størrelser! Tag f.eks. Earth Rated PoopBags. Poserne er miljøvenlige, 100% fri for plastik, og er fremstillet med en teknologi som gør dem meget nemme at nedbryde. Vil du hellere have høm høm poser med parfume? Earth Rated har også høm høm poser med duft af lavendel, hvilket gør oprydningen efter hunden en smugle mere behageligt. Leder du efter høm høm poser i fine feminine farver? Så er Pawise Høm Høm poser sagen! Poserne kommer i fire glade farver.

Holdere til Høm Høm poser

Når I skal ud på en gåtur, vil du naturligvis være sikker på at der er høm høm poser nok. Det sørger en pose holder for! Medpets har mange forskellige holdere til høm høm poser. Det smarte ved dem er, at du kan stoppe poserne ind i dem så de ikke fylder noget. United Pets Bon Ton Classic høm høm holder kommer i et hav af forskellige farver, og kan nemt sættes fast i enten hundesnoren eller i din buksekant.

Opsamling efter hunden

Opsamling af hundens ekskrementer høre til hverdagen for hundeejere. Det kan heldigvis gøres nemmere. Hos Medpets finder du forskellige redskaber til samle op med, så du ikke behøver at bøje dig ned efter dem. Se f.eks. HandiScoop. Her kan du sætte høm høm poserne over og sætte den fast med en elastik. Når din hund har klaret hvad den skulle, sætter du HandiScoop over, idet du lukker den, kan du nemt tage elastikken væk og slå en knude på posen.