Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Kattemælk

Modermælk er selvfølgelig det bedste du kan give killinger. Modermælken indeholder alle de essentielle næringsstoffer, din lille killing har brug for.
Når din killing er forældreløs, afvist eller ikke får nok modermælk, kan du supplere med kattemælk. Kattemælk kan derefter tilbydes som en komplet erstatning eller som et supplement.
Vidste du, at kattemælk også er meget velegnet til gravide eller ammende katte?

Mere information

Ingen produkter fundet

Der er desværre ikke fundet nogen produkter. Prøv at bruge søgelinjen eller en anden kategori.

Du kan vælge et bruge en mælkeerstatning hvis din lille killing er forældreløs, afvist eller moderen giver for lidt mælk. En god mælkeerstatning er vigtig for din killing. Du kan f.eks. vælge PetLac Kitten Milk. Denne komplette kattemælk indeholder: FOS, probiotika, vitaminer, mineraler og aminosyrer, der er vigtige for killingens vækst og udvikling.

PetAg KMR Kitten Milk er en populær kattemælk, der ligner modermælk ved den samme sammensætning af proteiner, fedt og kulhydrater. KMR Kitten Milk indeholder også alle de vigtige vitaminer og mineraler, der fremmer væksten af ​​din killing. Kattemælk er vigtig, når moderkatten ikke giver mælk nok, og din killing har brug for ekstra ernæring i starten.

Medpets fører killingemælk fra bl.a. mærker såsom Farm Food, Royal Canin, Beaphar, TROVET og mange flere.