Menu

Foder til får og geder

I denne kategori kan du finde forskelligt foder i høj kvalitet til geder, får og hjorte. Country Best-serien har foder til alle forskellige slags dyr.

Mere information

Ingen produkter fundet

Der er desværre ikke fundet nogen produkter. Prøv at bruge søgelinjen eller en anden kategori.

Capri

Country’s Best tilbyder også CAPRI-serien, som er fremstillet specielt til hjorte og geder. Geder er flokdyr og kan være meget specifikke med hensyn til deres foder. Foder af god kvalitet er grundlaget for et godt helbred. Ligesom får er hjorte en drøvtyggerart, hvilket betyder, at deres fordøjelsessystem er anderledes end hos andre dyr. Hjortens stofskifte er stærkt påvirket af årstiderne. Om vinteren stagnerer deres vækst, og det har ikke noget at gøre med det foder, de spiser. Da hjorte har meget til fælles med geder, er CAPRI-foder også egnet til dem. Vi tilbyder 3 forskellige varianter af Capri foder, Versele-Laga Country’s Best Caprifloc 2 Muesli, Versele-Laga Country’s Best Caprina 3&4 Pellet og Versele-Laga Country’s Best Caprimash 3&4 Muesli.

Herbi

Herbi-serien er perfekt egnet til større planteædere som alpakaer, lamaer, kameler og kænguruer. Alpakaer og lamaer har en tendens til at være mere kræsne med hensyn til deres foder, så der findes også foder fra Capri-serien, som er velegnet til disse dyr.