Menu

Specialfoder til katte

God ernæring er vigtig for at din kat forblive sund og rask.
Mange katte kan uden problemer tåle almindeligt kattemad. Nogle katte har problemer med f.eks. led, hud, mave-tarm, nyrer, blære eller er overvægtige.
Disse katte kan nyde godt af specialfoder. På denne måde kan problemerne understøttes optimalt. Du kan finde et bredt udvalg af specialfoder til katte.

Mere information

1 - 24 af 93 produkt

For din kats sundhed

Maden har en enorm indvirkning på kattens vitalitet og sundhed, ligesom det gør hos mennesker. Medpets har den bedste kattemad af høj kvalitet fra kendte mærker som Hill´s, Royal Canin, Eukanuba og Sanimed, som alle understøtter din kats helbred optimalt.

Til allergiske katte, har Medpets en bred vifte af specielfoder. Denne kattemad er blevet udviklet til katte, der har problemer med huden, mave-tarmkanalen, deres led, nyrer, blære eller døjer med overvægt, og som har brug for en specielt tilpasset kattemad som en del af behandlingen.

For katte uden allergi, finder du forebyggende komplet kattemad i høj kvalitet hos Medpets, der er specielt skræddersyet til din kattes alder eller størrelse eller for at forhindre visse sygdomme, der effektivt kan forebygges.

Mere information fra vores dyrlæge

Vores dyrlæge har skrevet en artikel om fedme, kost og motion samt pleje og ernæring hos allergiske hunde og katte. Vi har også mange andre artikler om forskellige helbredsproblemer hos katte såsom diarré, falsk  drægtighed og kronisk nyresvigt.