Menu

Hundegodbidder

To ting er vigtige, for din hund at lære. Det første din hund skal lære er, at det er dig som bestemmer. Udover dette, er det vigtigt at have rigeligt med godbidder på lager.

Mere information

1 - 24 af 114 produkt

Enhver, der arbejder meget med deres hund og f.eks. Vil støtte læringstricks, vil være tilbageholdende med at ty til usunde bid. Efter alt udgør de derefter en ikke ubetydelig del af hundens kost. Hundesnacks fra dyreapoteket tilbyder et sundt alternativ.

Hundetræning med en belønning

Hunde lærer hurtigere med positiv belønninger, og lille sød tand kan motiveres til at præstere bedst med det rigtige incitament. Den rigtige timing spiller en vigtig rolle. For at træne en hund skal belønningen gives umiddelbart efter at have udført den ønskede adfærd. Spil, hengivenhed i form af berøring, opmuntrende ord eller hunde godbidder er velegnede til dette. Disse skal være inden for rækkevidde, deres form og konsistens skal være let at administrere og skal sluges hurtigt. Når alt kommer til alt, bør lektionen ikke afbrydes af lange fodringstider.

Beskæftigelse til din hund

Hvis du vil holde hunden aktiveret med hundesnacks, er hundeben, tyggeben, hundekiks eller tyggestrimler velegnede, fordi dyret skal arbejde for at spise. Alternativt kan du også lægge små hundesnacks eller tørfoder i en aktiveringslegetøj som Jolly Jumper. Ved at rulle rundt eller bide falder foder eller godbidder ud og kan spises stykke for stykke. Snackkugler er også velegnede til kostvaner eller særligt grådige spisere.

Sunde godbidder

Belønningssnacks med en høj andel af kød eller fisk, plantebaseret eller med specielle aktive ingredienser er ikke kun et incitament til træning, men også et sundt supplement til den daglige kost. Hunde godbidder med en høj næringsværdi og hurtigt tilgængelige næringsstoffer giver hunden en ekstra portion energi under den ofte anstrengende træning. Og dette er især vigtigt for længere eller intensive træninger såvel som når rednings- eller jagthunde indsættes.

Specielle godbidder til tænder og led

Ligesom hos mennesker, kan madrester sætte sige på og imellem tænderne og i mellemrummenes, hvor de kan forårsage tandsten, periodontal sygdom og betændelse i tandkødet. Dental sticks er gode for hundens tænder, fordi de fjerner plak. Derudover modvirker specielle enzymer også multiplikationen af ​​bakterier. Belønninger, beskæftigelse og tandpleje kan opnås med produkter fra C.E.T. eller kombinere orozymer optimalt.

Fælles sundhed kan også fremmes med godbidder. Særlige godbidder (såsom Caniquin Soft Chews) indeholder aktive ingredienser, der hjælper med at holde leddene hos både unge og gamle hunde. Selv med eksisterende sygdomme som slidgigt eller andre svækkelser i bevægeapparatet, tilbyder de sund og velsmagende støtte til dyrlægenes behandling.

Allergivenlige godbidder

Dyr med allergi er nødt til at give afkald på de fleste af de behandler, der er tilgængelige på markedet, da de ofte reagerer på visse ingredienser eller tilsætningsstoffer med hudirritationer eller problemer med maven. Den rigtige godbid er vanskelig her, trods alt ved dyret ikke, at de fristende bid ikke er gode for det. Brug af fordøjelig tørfoder som hundekiks er et godt alternativ, men ikke alle firbenede venner er klar til at udføre tricks til noget, de har i deres skål hver dag. I dette tilfælde eller til særlige lejligheder er allergivenlige godbidder uden korn og kunstige smag ideelle. Nogle allergiske dyr lider også af hårtab eller følsom hud, der klør og strammer. Specielle hundekiks kan fremme hudens sundhed og bidrage til en skinnende pels.

Godbidder til overvægtige hunde

Overvægtige firbenede venner drager især fordel af motion og træning. For at motivere dem kan diæter behandles til uddannelse. Selvom de har en relativt lav brændværdi, skal der stadig trækkes diæter fra det daglige måltid for at opnå et kontrolleret vægttab.

velafbalancerede godbidder

Stort udvalg

I denne kategori har vi samlet alle sunde standard hundesnacks til dig. Hvis dit kæledyr har helbredsproblemer eller har brug for mad med særlig diæt, er det ikke sikkert, at alle følgende produkter er velegnede til din hund. Du finder godbidder til din hund i alle aldre, der bruges til at understøtte eksisterende sygdomme eller en diæt, i Diet Snacks for Dogs Her finder du blandt andet godbidder til hunde med allergi, hud, led eller tænder problemer; samt hunde godbidder, der er kornfri.