Menu

Hunde

Hunde er en del af familien, og derfor ønsker du det bedste for dem. Hos Medpets finder du alt, hvad du behøver for at holde din hund glad og sund. Tænk på produkter som interaktivt hundelegetøj, store hundesenge, naturlig hundemad og godbidder, vandtætte hundefrakker og robuste hundestøvler. Tag et kig på vores produktsortiment og gør din hunds liv mere behageligt i dag! Vil du vide mere om forskellige hunderacer? Besøg vores side om hunderacer her.

Læs mere

Populære produkter til din hund

Populære mærker

Relaterede artikler om hunde

Flere tips

Alt til din hund

Hundefoder

En nærende kost er altafgørende for at holde din hund sund. Fedme hudproblemer og dårlig fordøjelse kan normalt behandles nemt ved at ændre din hunds kost. Gennemse vores diæthundefoderkategori for at få et komplet overblik over veterinærdiæter til din hund. For at mad skal opretholde din hunds sundhed, så kan du gennemse vores vedligeholdelses hundefoder kategori, hvor du blandt andet kan finde mærkerne Eukanuba, Hill’s og Royal Canin hundefoder.

Tørfoder eller vådfoder: hvad skal man vælge?

Som kæledyrsejer vil du gerne give din lodne ven hundefoder af høj kvalitet. Vi kan groft sagt skelne mellem to forskellige slags hundefoder: tørt hundefoder og vådt hundefoder. Tørt hundefoder består af korn, hvorimod vådfoder består af en blødere og fugtigere konsistens. Tørfoder er nemmere at opbevare og kan efterlades i hundeskålen i timevis. Det giver dog ikke så meget fugt og proteiner, som vådt hundefoder gør. Dette kan være et problem, når din hund begynder at blive ældre. Du kan selvfølgelig vælge at kombinere de to, og blande det sammen i en skål eller bruge vådfoder som en godbid.

Hvalpefoder

Hvalpe er ikke kun meget søde og legesyge, men de er også sultne! Disse små væsner vokser hurtigt og kræver yderligere næringsstoffer for at vokse deres muskler og knogler. En ordentlig kost er derfor meget vigtig. Heldigvis leverer Medpets et stort udvalg af hvalpefoder online. Vores udvalg af hvalpefoder består af vedligeholdelsesfoder samt diæt hvalpefoder og naturligt hvalpefoder, såsom fish4dogs.

Hundegodbidder

Søger du hundeknogler, hundekiks, sunde hundegodbidder og hvalpegodbidder? Så er du helt klart det rigtige sted! En velafbalanceret kost med ordentlige næringsstoffer er meget vigtig for, at din hund kan vokse op sundt, men enhver hund elsker at blive forkælet nu og da. Du kan også bruge hundegodbidder som belønning, når du træner din hund. Dette motiverer din hund til at udføre en kommando eller et trick og holder dem motiverede.

 

Hunde tilbehør

Hundelegetøj

Der er ikke noget, en hund elsker at lave mere end at lege med sin ejer. At lege med sin ejer er ikke kun en masse sjov, men det forbedrer også forholdet mellem ejer og kæledyr. Når du og din hund leger sammen, frigives neurotransmittere, såsom dopamin i hjernen. Medpets byder på masser af hundelegetøj såsom hundebolde, frisbees, vandlegetøj og fyldlegetøj. Der er også specielt hvalpelegetøj og interaktivt hundelegetøj til rådighed.

Halsbånd og seler

Når du tager din hund med på tur, vil du være helt sikker på, at han ikke løber væk, når den bliver distraheret. I stedet skal du være i stand til at gå ham i snor. Et stort udvalg af hundevenlige hundeseler og hundehalsbånd kan findes online. For eksempel er Puppia-selen lavet af mesh-materiale, som gør den til en meget behagelig hundesele på varme sommerdage.

Hundefrakker

Trænger min hund til en frakke om vinteren? Dette er et spørgsmål, vi jævnligt får stillet. For at give et hurtigt svar kan en hundefrakke være nyttig ved nogle lejligheder. For eksempel når din hund har en dårlig pels på grund af alderdom eller hudproblemer. Nogle hunderacer har også meget tynd pels såsom (spanske) greyhounds og kræver en hundefrakke for at holde sig varm. Hundefrakker af høj kvalitet er blandt andet dem fra mærkerne Hurtta og Ruffwear, og kan findes på vores hjemmeside.

Hundestøvler

Hundestøvler beskytter din hunds potepuder mod ekstreme temperaturer som sne eller varme fortove. Hundesko giver også ekstra beskyttelse mod skarpe genstande som torne eller knust glas. Tag et kig på vores hundestøvler, og vælg mellem premium mærker såsom Ruffwear og Hurrta.

Hundesenge

Efter en sjov dag med leg og løb rundt, er der ikke noget mere afslappende end at få en lang lur i en behagelig hundeseng. Heldigvis er der masser af valg, når det kommer til en blød og behagelig hundeseng. BIA senge er for eksempel lavet af højkvalitets polyester og har en hævet kant, som beskytter mod træk og giver ekstra komfort. Derudover giver skumgummiet på indersiden din hunds led ekstra støtte.

 

Hundepleje

Hundeshampoo

Hunde er naturligt eventyrlystne og elsker at blive dækket til i snavs og sand. Fro at forhindre, at dette snavs klæber sig til dine boligmøbler, er ordentlig hundeshampoo afgørende. Det er vigtigt at bruge en shampoo, der er specielt designet til hunde, da ”menneske shampoo” kan forårsage irritationer. Hundeshampooer som dem fra furminator indeholder ingen parabener eller kunstige farvestoffer, og giver din hunds pels en smuk glans.

Hundebleer

Seniorhunde og drægtige hunde kan have svært ved at holde tis. Dette kan føre til urin- eller blodpletter på dine møbler. For at undgå at dette sker, kan du bruge hundebleer eller mavebånd. Disse er specielt designet til hanhunde og tæver, samt har de en åbning til din hunds hale.

Hundeservietter

Hundeservietter kan være meget nyttige, når du forsøger at rense din hund på svært tilgængelige steder, såsom analkirtlerne og forhuden eller hudfolder omkring tæer, øjne eller ører. Der findes masser af forskellige hundeservietter, og mærker som Malacetic der tilbyder hundeservietter, som har antibakterielle og svampedræbende egenskaber.