Menu

Halskraver

En halskrav til en hund bliver tit brugt efter en operation for at undgå at hunden slikker eller bider i det helende sår. Hos Medpets finder du et bredt udvalg af halskraver til hunde så du kan finde den der passer til lige netop din hund.

Mere information

1 - 8 af 8 produkt

Når du skal vælge halskrave til din hund, er det vigtig at du først måler den. Det vigtigste punkt er længden mellem næse og hals. halskraven skal være længere end næsen for at forhindre, at hunden ikke kan nå såret.

Under hver enkelt halskrave finder du en størrelse guide, der tydeligt angiver dimensionerne. Hunde er tilbøjelige til at forsøge at tage halskraven af. For at forhindre dette, kan du sætte en elastik løkke
være forsigtige med at trække deres hætter af. For at forhindre dette kan du fastgøre halskraven med en elastisk i ved halsen.

Typer af halskraver

Medpets har to forskellige typer halskraver: normale og oppustelige. Fordelen ved en oppustelig halskrave er, at du kan tage luften ud af den. Dels tager den ikke meget plads når den ikke bruges, men den kan også vaskes. Det oppustelige materiale er også blødt, hvilket er dejligt at røre ved for din hund. De almindelige halskraver er alle lavet af blødt materiale, hvilket også er meget rart for din hund.

Sortiment af halskraver

Medpets har et stort udvalg af halskraver i sit sortiment. Her kan du vælge imellem farver, designs og materialer. Hovedformålet med en halskrave er at holde din hund fra at slikke eller bide i et helende sår eller eksem. Et populært produkt til hunde er: Comfy Cone. Denne halskrave er en behagelig, blød krave lavet af lamineret nylon over et fast skumlag. Dette produkt er også blevet testet af dyrlæger på bange og aggressive hunde. Denne test viste, at både angste og aggressive hunde generelt føler sig roligere og mindre stressede når de havde Comfort Cone på.