Menu

Lopper & Flåter Kat

Næsten alle katte har har prøvet at have lopper. Lopper er små, sorte parasitter som lever i kattens pels. De kan lægge hundevis af æg og formerer sig meget hurtigt.

Mere information

1 - 1 af 1 produkt

Der findes mange måde, hvorpå du kan se om katten har fået lopper. Hvis din kat er blevet angrebet af lopper, vil den klø sig mere i pelsen end normalt. Dette kan føre til at den vil fælde mere. Nogle gange kan katte også få skaldede pletter i pelsen fra det overdrevne kradseri og bid. Du kan også bruge en loppekam for at se om katten har fået lopper. Loppekammen kan du bestille hos os. Der findes mange måder at give din kat en loppekur og holde den fri for lopper.

Dråber (Spot on)

Til katte findes der dråber imod lopper eller et halsbånd så som Seresto som er et effektivt middel imod voksne lopper.  Mærkerne Advantage, Frontline og Effipro har alle dråber som gives i nakken af katten. Medpets har også tabletter der modvirker udviklingen af æg fra lopper

Shampoo, spray og pulver

Shampoo, spray og pulver er kun beregnet som ekstra hjælp (udover dråber, halsbånd og tabletter) til bekæmpelse af lopper. De virker nemlig kun i kort tid.

Omgivelsesspray

Det er ikke altid nok kun at behandle katten for lopper. Kattens omgivelser bør også regelmæssigt behandles for lopper. For at effektivt bekæmpe æg fra lopperne og larver skal du også behandle de områder som katten ofte kommer i kontakt med. Effektive midler til dette er bl.a. Bolfo Fleeguard Spray og Indoor-X Skadedyr Spray.

Fjern flåter

En flåt skal fjernes hurtigt og effektivt. Dette gøres nemmest ved at bruge en flåttang eller en flåtfjerner.

Filtre

Opdel

Filtre

  • Pris