Menu

Lopper og Flåter Kat

Næsten alle katte har har prøvet at have lopper. Lopper er små, sorte parasitter som lever i kattens pels. De kan lægge hundevis af æg og formerer sig meget hurtigt.

Mere information

1 - 8 af 8 produkt

Der findes mange måde, hvorpå du kan se om katten har fået lopper. Hvis din kat er blevet angrebet af lopper, vil den klø sig mere i pelsen end normalt. Dette kan føre til at den vil fælde mere. Nogle gange kan katte også få skaldede pletter i pelsen fra det overdrevne kradseri og bid. Du kan også bruge en loppekam for at se om katten har fået lopper. Loppekammen kan du bestille hos os. Der findes mange måder at give din kat en loppekur og holde den fri for lopper.

Dråber / Krave (Spot on)

Til katte findes der loppedråber eller halsbånd, som er effektive mod voksne lopper. Mærker som Advantage og Frontline har alle dråber, der påføres i nakken på katten. Frontline Spot On Kat er en væske, der er nem at påføre, og som giver din kat beskyttelse mod lopper og flåter.

Shampoo, spray og pulver

Shampoo, spray og pulver er kun beregnet som ekstra hjælp (udover dråber, halsbånd og tabletter) til bekæmpelse af lopper. De virker nemlig kun i kort tid.

Omgivelsesspray

Det er ikke altid nok at behandle din kat mod lopper alene. Kattens omgivelser bør også behandles regelmæssigt mod lopper. For effektivt at bekæmpe loppeæg og -larver skal du også behandle de steder, som katten ofte kommer i kontakt med. En god miljøspray mod lopper er Frontline spray.

Fjernelse af flåter med flåttang

En flåt på en kat skal fjernes hurtigt og effektivt. Den nemmeste måde at gøre det på er med en flåttang eller en flåtfjerner.

Kattens loppekam

Med en loppekam kan du tjekke, om din kat har lopper. Bestil en loppekam fra Medpets nu, og slip af med de kløende bæster!