Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Fugle

Medpets har meget forskelligt medicin, plejeprodukter og kosttilskud til fugle. Derudover tilbyder vi også fuglefoder og daglige forsyninger.

Læs mere

Populære mærker

Populære produkter

Alt til sundheden af din fugl

Fugle foder

Der er masser af valgmuligheder, når det gælder vores sortiment af fuglefoder. Vi har endda specialfoder til fugle, der er i ruge, fugle der enten er under- eller overvægtige, unge fugle mellem 6-8 måneder eller ældre fugle, der er syge. Vi tilbyder foder fra forskellige populære mærker som Versele-Laga eller Hobby First. Hvert af disse mærker har foder, der er udviklet til forskellige fuglearter. Tænk på vedligeholdelsesfoder til kanariefugle, parakitter eller tropiske fugle. Versele Laga  har et særligt sortiment, der er lavet til tropiske arter, Prestige Loro Parque-sortimentet.

Medicin og kosttilskud

Er du på udkig efter medicin eller kosttilskud? Medicin og kosttilskud kan bidrage til at støtte, lindre eller forebygge sundhedsrelaterede problemer. Vores sortiment fokuserer på mange forskellige fuglearter som f.eks. parakitter, kanariefugle, papegøjer og duer. Nogle gange er det nødvendigt at tilføje kosttilskud til din fugls kost. Vitaminer og mineraler vil støtte din fugls sundhed og kondition. Et af vores populære mærker er Oropharma. Dette mærke har kosttilskud til genopretning, rugeperioder, mave, tarme og fordøjelsesproblemer.

Daglige forsyninger

I denne kategori finder du alle de produkter, som din fugl kan have brug for. Det drejer sig om alt fra strøelse, legetøj, dekorationer i anlægget til skåle og flasker og andre plejeprodukter som f.eks. sprays, rengøringsartikler og medicinske produkter. Strøelse er nødvendig til din fugls indhegning, og legetøj og dekorationer sikrer, at din fugl ikke keder sig. Tag et kig på vores forsyninger og tilbehør.