Menu

Hundejakker & Hundedækken

Har din hund brug for en jakke? Det afhænger af forskellige faktorer så som hvilken pelstype din hund har. Små hunde og korthårede hunde fryser hurtigere end større hunde eller hunde med meget eller tyk pels.

Mere information

1 - 14 af 14 produkt

På kolde dage kan vi skue op for varmen, og det nyder både mennesker og kæledyr godt af. Hunde kan også fryse, så det er ikke overraskende at det kan være svært at hive hunden med ud på en gåtur i sne og slud.

Beskyttet imod regn og slud

Hunde er forskellige i størrelse, race og hvor meget eller lidt underpels de har. De det kan også ændre sig med alderen og hvor følsomme de er overfor kulde. Hundedækken og hundefrakker kan hjælpe hunden med at holde på varmen. Hunde med med ryg- eller nyreproblemer samt led- og knogleproblemer kan også have fordel af en hundejakke. For at forhindre musklerne i at køle ned, giver en hundejakke også mening for fysisk aktive hunde. Det er hovedsageligt om efteråret og iskolde vinterdage at hunde kan bruge en et ekstra lag til at stå imod med. Hundejakker holder hunden varm og tør, og hunde kan nyde gåture uanset vejrforholdene.

Gåture i alle vejrforhold

Hunde viser at de fryser på samme måde som os mennesker. De ryster og skælver, holder halen ind til kroppen, og krymper sig sammen. De synes det er for koldt at være ude. Ikke alle hunde når til dette punkt på samme tid; små hunde fryser oftest hurtigere. Måske har du lagt mærke til andre hunde som har en hundejakke eller hundedækken på, og som logrer med halen selv i koldt vejr. Vi mennesker beskytter os imod vådt og koldt vejr med en jakke. Hundejakkens design sikre at hunden bevare sin bevægelsesfrihed ved at hovedet og benene er frie. Hundejakken sikre at I kan nyde en gåtur og holde jer varme imens, uanset vejret.

Den rigtige model til et lykkeligt kæledyr

Hundetøj er fås også moderigtigt i disse dage. Frem for alt, skal det dog være funktionelt. Først og fremmest skal følsomme kropsdele som hundens ryg og mave dækkes. Du sørge for at vælge en model, som hunden ikke kan blive våd. Justerbare remme er en fordel, og de må ikke klemme hunden. Vandafvisende og åndbare materialer beskytter mod kulde udefra og holder på hundens kropsvarme. Hundepelsen beskytter også kæledyret mod for meget snavs. Hvis I går tur i mørket, kan du med fordel vælge en model med reflekser. Du finder den rigtige størrelse til din hund ved at måle hunden fra nakken til starten af ​​halen.

Beredt for alt slags vejr

Hundejakker og hundedækken er lige så forskellige som årstiderne. Hundeejere og deres trofaste følgesvend, der ikke har noget imod regn og en frisk brise, er altid udenfor. Her er hundejakker og hundedækken lavet af funktionelle materialer, der beskytter mod vind, kulde og snavs. Blød og åndbar forringer holder hunden varm og transporterer fugt udad. På kolde dage tilbyder en opvarmende hundejakke lavet af vandtætte og åndbare materialer optimal beskyttelse. Hvis ydersiden er vandtæt, og indersiden er lavet af fleecemateriale, vil din hund med glæde sætte ud på ethvert udendørs eventyr. Modellerne med hætter kan beskytte følsomme hundeører.

Hundejakker i stretch materialer har en behagelige pasform. De giver din hund en ideel beskyttelse og begrænser ikke deres bevægelsesfrihed når de har den på. En hundejakke er perfekt til udendørs eventyr såsom korte gåture eller vandreture gennem skovene.