Menu

Kattelemme

Nogle katte elsker at opholde sig indenfor hvor det er trygt og hyggeligt. De fleste katte elsker at udforske og gå på opdagelse. Udover at de syntes, at det er sjovt at gå på opdagelse, bidrager det også positivt til deres fysiske og mentale sundhed. De har kontakt med andre katte, som stimulere deres sociale udvikling. De har de også masser af plads til leg og til at løbe rundt.
Med en kattelem, kan katten selv bestemme hvor ofte den vil gå ud og ind. Du behøver derfor ikke løbe rundt og åbne døre og vinduer når den vil ind eller ud.

Mere information

1 - 14 af 14 produkt

Forskellige typer af kattelemme

Med så mange forskellige typer af kattelemme, kan det være svært at finde den helt rigtige. Det skal være en kattelem som både passer til dig og til din kat. Nedenfor kan du læse mere om forskellige typer som Medpets sælger. Husk, at kettelemmen skal være store nok til din kat. Hos Medpets finder du et stort udvalg af kattelemme fra blandt andet mærkerne SureFlap og PetSafe.

Den klassiske kattelem

Din kat kan frit gå ud og ind igennem denne kattelem. Hvis du vil holde katten ind, eller ude, et stykke tid kan du lukke lemmen.
De klassiske kattelemme har også varianter der har 2-vejs eller 4-vejs. 2-vejs kan du vælge imellem åben eller lukket. Med 4-postions kan du vælge imellem: indad, udad, kun ind, kun ud eller helt lukket. På denne måde kan du bestemme hvornår katten kan bruge kattelemmen.

Avancerede kattelemme

Hvis du får besøg af uønskede katte, kan du vælge en af de innovative kattelemme. For eksempel kan SureFlap Microchip Husdyrlem kommunikere med din kat hvis den er chippet. Din kat kan også bruge kattelemmen selvom den ikke er chippet med et RFID-vedhæng til halsbåndet. Du sætter chippen eller vedhænget op til systemet så den kan genkende katten. Når så katten kommer tæt nok på kattelemmen, åbner den magnetiske lås og katten kan komme ind.

De magnetiske og infrarøde kattelemme virker på samme måde, og sørger for at holde uønskede dyr ude. Du modtager kattelemmen sammen med enten et magnetisk eller infrarød vedhæng som kan sættes fast i kattens halsbånd.

Lad din kat vænne sig til kattelemmen

Hvis det er første gang at din kat stifter bekendtskab med en kattelem, kan det kræve tilvænning. Nogle katte forstår hvordan de skal bruge den, mens andre har brug for mere tid til at finde ud af det. Du kan hjælpe katten med at åbne og lukke kattelemmen med hånden. Det kan også hjælpe at lade døren eller vinduet være åbent som den plejer at bruge i overgangsfasen.
Når din kat først har brugt kattelemme, bliver den næste gang endnu nemmere for den.

Kattenet & gitre til vinduer

Hvis du har en indekat er det vigtigt at den sikker kan få frisk luft uden at løbe hjemmefra. Medpets har flere forskellige net og gitre til at gøre dit hjem mere sikkert for din kat. Med et kattenet til altanen, kan katten stadigvæk få frisk luft uden at stikke af på eventur. Der findes også gitre til vinduer så som Trixie Beskyttelsesgitter til vippevinduer. Du kan lufte ud uden at katten løber væk. eller kommer til skade.