Menu

Dr. Ann's

Hos Dr. Ann’s er dit husdyrs sundhed i fokus.  Nogle gange har dit dyr brug for lidt hjælp og Dr. Ann’s tilbyder hjælp med deres tilskud.  Alle tilskud udvikles i samarbejde med dyrlæger. I produkternes sammensætning finder du også ofte krydderurter.  Tilskuddene er pålidelige og sørger for at understøtte dit husdyr, hvor det er nødvendigt. For et sundt dyr og en glad ejer, bruger du Dr. Ann’s! 

Mere information

1 - 16 af 16 produkt

Dr. Ann’s Mobility Support Plus 

Dr. Ann’s Mobility Support Plus er et supplerende diætfoder til hunde og katte, der understøtter leddene. Kapslerne indeholder en unik sammensætning af glukosamin, chondroitin, gurkemeje, C-vitamin og omega-3 fedtsyrer.  Glukosamin en chondroitin er vigtige bestanddele for ledbrusken.  Den ekstra tilsætning af gurkemeje bidrager til bibeholdelsen af sund ledbrusk og smidige led. C-vitamin bidrager til den normale kollagendannelse og normale funktion af ledbrusken. 

Dr. Ann’s Stress Reduction 

Dr. Ann’s Stress Reduction er et supplerende diætfoder til hunde og katte, som hjælper dem med at forblive rolige og afslappede.  Det understøtter i stressende situationer.  Det kan for eksempel være under rejser, ved flytning eller angst for fyrværkeri. Langvarig stress kan forårsage sundhedsproblemer og rettidig understøttelse er fornuftigt.   

Disse kapsler indeholder en unik kombination af Lactium® (alpha-casozepin) og L-theanin fra en naturlig grøn te-koncentrat. L-theanin er et naturligt beroligende middel, der bidrager til en normal modstandskraft overfor stress.  

Dit supplement er velegnet til korte perioder med stress og til langvarig brug.  

Dr. Ann’s Urinary Care 

Dr. Ann’s Urinary Care er et supplerende diætfoder til hunde og katte, der understøtter blæren og urinvejene.  Ekstra understøttelse kan for eksempel være nødvendig i tilfælde af blærebetændelse.  Kapslerne indeholder en unik sammensætning af tranebær, C-vitamin og Almindelig Gyldenris (Solidago virgaurea).  C-vitamin har en positiv indflydelse på immunforsvaret og bidrager til en god modstandskraft. Den ekstra tilsætning af Solidago virgaurea er unik.  Det medvirker til en god fugtbalance og understøtter bibeholdelsen af en sund blære.