Menu

En uforglemmelig EM med din hund

EM i fodbold er en spændende tid for alle fodboldfans! Hvad er sjovere end at dele denne oplevelse med dit kæledyr? Uanset om du hepper på dit yndlingshold eller bare nyder atmosfæren, er her nogle tips til at fejre EM sammen med din hund og gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

hund

Spil en fodboldkamp

Gå udenfor med din hund for en fodboldkamp. Brug en blød bold, så din hund kan lege med den, og prøv nogle sjove tricks sammen. Ved at lege sammen styrker du båndet mellem dig og din hund, fremmer tillid og kommunikation og forhindrer kedsomhed. Det er en fantastisk måde at holde sig aktiv på og have det sjovt under EM.

Find fodbolden

Gem en lille fodbold, som Chuckit! Ultra Ball, i haven og lad din hund finde den. Giv ham ledetråde og opmuntre ham, mens han finder bolden. Denne aktivitet vækker din hunds naturlige jagtinstinkter og giver mental stimulering. Beløn ham med en lækker snack, når han har fundet bolden. Dette gør aktiviteten ikke kun sjov, men også velsmagende for din hund!

De bedste produkter

Boldspil

Lær din hund at skubbe bolden med næsen eller poterne ved forsigtigt at rulle bolden mod ham og opmuntre ham til at skubbe bolden tilbage. Placer to genstande som målposter og opmuntre din hund til at skubbe bolden mellem disse poster. En variation af apportering kan også være sjov, hvor du ruller bolden over en kort afstand, og din hund skubber bolden tilbage til dig.

Ekstra tips til sjov og sikkerhed

  • Sørg for, at legeområdet er sikkert og fri for forhindringer
  • Brug legetøj, der er egnet til din hunds størrelse
  • Hav altid frisk vand ved hånden for at forhindre dehydrering
  • Hold øje med tegn på træthed og

  Snacks i tema

Færdig med at lege? Så er det tid til godbidder! Hos Medpets finder du et bredt udvalg af sunde hundesnacks, der er perfekte til belønning, træning eller bare som en snack. Vælg lækre snacks, tyggeben eller hold din hund beskæftiget under kampen med en fyldt slikkemåtte. Har du lyst til selv at gå i gang? Læs nedenfor, hvordan du selv kan lave de lækreste snacks!

Lav dine egne hundesnacks!

Flere tips