Menu

Fiskefoder

Typen af fiskefoder afhænger af fiskearterne i dit akvarium. Det meste fiskefoder er sammensat så det dækker fiskenes ernæringsbehov, og derved er komplet. Assortimentet dækker over forskelligt foder til forskellige fiskearter.

Mere information

1 - 3 af 3 produkt

Flager

Fordelen ved flager er, at de flyder længere tid i vandoverfladen. Flagerne synker herefter langsomt til bunden, som giver tid til fiskene som svømmer i midten og ved bunden, mulighed for at fange maden. Flagerne er tilsat vegetabilske ingredienser og mineraler for at hjælpe med akvariefiskenes sundhed. Mange flager indeholder også naturlige farveforstærkere, som forstærker fiskenes originale farver.

Granulater

Fiskefoder som kommer som granulat er nærende og komplet foder. Granulatet er specielt udviklet til at synke langsomt ned til bunden, hvilket gør maden egnet til de fleste akvariefisk. Granulaterne blødgøres i vandet og synker langsomt ned, så fisken ikke behøver at komme til vandoverfladen. Granulatet suppleres med vegetabilske ingredienser og tilsatte mineraler for at understøtte akvariefiskens sundhed.