Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Katte

Din kat er din bedste følgesvend, og det er derfor, at du ikke kan tilbyde andet end det bedste til din hustiger. Hos Medpets hjælper vi dig gerne med at finde de bedste ting. Gennemse vores sortiment og opdag alt, hvad vi har at tilbyde dine katte såsom kattefoder og kosttilskud, kradsestolper og sjovt legetøj! Uanset hvad du kan finde på, har Medpets dig dækket! Vil du vide mere om forskellige racer? Du kan besøge vores katteracer side her.

Læs mere

Populære produkter

Populære brands

Relaterede artikler om katte

Flere tips

Alt til sundheden af din kat

Kattefoder

Når du vil holde din kat sund og aktiv, er en ordentlig kost essentiel. Hos Medpets finder du forskellige slags kattefoder såsom tør, kornfrit, naturlig og diæt kattefoder. Vælg mellem populære mærker såsom Royal Canin kattefoder.

Hver kat er forskellig, og har derfor forskellige behov. For eksempel er der nogle katte, som har gavn af kattefoder, der giver ekstra støtte. Dette kan være diæt kattefoder til at støtte leddene, balancere deres vægt korrekt eller give ekstra hjælp, når din kat har urinvejssygdom. Nogle katte klarer sig godt på et ’standard’ vedligeholdelsesfoder, mens andre måske har gavn af økologisk kattefoder.

Killingefoder

Det er af stor betydning, at din killing får alle de næringsstoffer som den har brug for. Din lille killing har naturligvis brug for en anden ernæring end din voksne kat, og det er netop grunden til, at vi kun har et udvalg af det bedste killingefoder. Udover det bedste killingefoder online, så har vi også forskellige slags kattemælk. Dette kan gives for at erstatte modermælken helt, eller som et supplement. Tag et kig på alle vores killingeforsyninger her.

 

Medicin og kosttilskud

Ormebehandling til katte

Udover lopper og flåter bør du også beskytte din kat mod orme. To typer orme, der ofte er tilstede hos katte er bændelorm og rundorm. For at forhindre, at disse små væsner angriber din pelsede ven, så anbefaler vi at bruge Drontal-ormetabletter til katte omkring 4 gange årligt.

Efter operationen

Er din kat lige blevet opereret? Så støt din loyale følgesvend med et eller flere af vores medicinske forsyninger. Der er forskellige beskyttelseskegler og katte-skjorter tilgængelige for, at forhindre din kat i at slikke eller bide i dens sår.

Katte tilbehør

Katte kradsestolper

En kradsestolpe til katte er en vigtig genstand, som enhver katteejer bør have. En kradsestolpe, eller et kattetræ stimulerer din kats naturlige kradseadfærd. På denne måde forbliver din kats negle perfekt skarpe som i naturen. Køb den ideelle kradsestolpe til katte hos Medpets. Du kan finde store kradsestolper til større katte, samt design kattetræer og andre katte møbler.

Kattelem

Katte er naturlige jægere og elsker at bruge deres tid udendørs. Selvfølgelig vil du gerne have, at din kat fuldt uf kan nyde udendørsoplevelsen, og den bedste måde at gøre dette på er med en kattelem. Medpets tilbyder blandt andet også mikrochip-kattelemme og traditionelle kattelemme i forskellige størrelser og farver.

Kattebakker

Ligesom de ting, der er nævnt ovenfor kan en kattebakke ikke være fraværende i dit katte sortiment. Medpets har et stort udvalg af åbne og lukkede kattebakker i forskellige farver og størrelser. Eksempelvis kan du finde det populære PeeWee Ecohouse blandt vores sortiment af kattebakker.

En kattebakke er ikke komplet uden kattegrus. Kattegruset er med til at holde din kattebakke ren og hygiejnisk. Vores personlige favorit er PeeWee kattegrus, som er 100% biologisk nedbrydeligt!

Kattelegetøj

Sidst men ikke mindst har din kat brug for noget, der er med til at aktivere og opfylde dens jagtinstinkter. Dette kan nemt gøres med et af vores sjove kattelegetøj: kattebolde, kattetunneller, katteurtelegetøj, fiskestænger, kattelaserlegetøj og fyldlegetøj.