Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Hundehuse og hundekurve

Mere information

1 - 24 af 47 produkt

Fred og ro

Hunde har, ligesom mennesker, for for hvile. Hvad er bedre end en lur i en dejlig hundekurv eller blød hundepude? Den almindelig hundekurv er passé, og nu kan hunde nyde godt af bl.a. den selvopvarmede og varmeisolerede hundekurve og hundetæpper, ortopædiske hundekurve og meget mere. Alle hundekurve og tæpper fås i forskellige størrelser og farver. Her er en til alle hunderacer!

Ortopædiske hundekurve og puder

Der findes et hav af forskellige ortopædiske hundekurve og puder. I disse kurve og puder er fyldningen af Memory Foam, som tilpasser sig hundens form og kropstemperatur. Hundens vægt fordeles jævnt over hele puden eller kurven, hvilket reducerer trykket på rygsøjlen og leddene. Det er ideelt til hunde som lider af slidgigt eller som har andre problemer med leddene. En ortopædisk hundepude er også velegnet til meget aktive, store eller tunge hunde, seniorer og hunde der skal komme sig efter en operation. Memory Foam vender altid tilbage til den oprindelig form, og tilpasser sig altid hunden uanset hvordan den ligger.

Selvopvarmende hundesenge og hundetæpper

Hvis din hund skal vænnes til at bruge en hundekurv eller hundepude, kan du vælge en selvopvarmende hundeseng eller pude. En selvopvarmende og varmeisoleret hundeseng er lavet af skumgummi og har varme luftlommer der har en isolerende effekt. Folien i sengen eller puden reflekterer hundes kropsvarme tilbage. Denne seng og pude er meget praktisk i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Øvrige hundekurve, hundesenge og hundetæpper

Medpets har også andre hundekurve udover den ortopædiske og selvopvarmende i assortimentet. Der er de komfortable puder med kunstlæder. En anden populær hundeseng er BiaBed Original. Denne hundekurv er en komfortable seng for de firbenede. Indersiden af kurv er lavet af skumgummi der giver en god støtte til ryg og led. En anden meget populær hundekurv er lief! Boys Divan. Denne farverige hundeseng er også meget konfortable med en fast kant og en inderside med blødt plys materiale. Dit kæledyr kommer til at ligge himmelsk!

Skridsikre hundekurve

Mange hundekurve og hundesenge har et skridsikkert underlag, så de bliver stående hvor de skal. Det er med til at give en ekstra sikkerhed. Betrækket på mange kurve, senge og puder er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen.