Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Lys og reflekser til hunde

I takt med at det det bliver mørkere udenfor, er det godt at sørge for ekstra sikkerhed på gåturen. Halsbånd med lys, lys til hundesnore, lamper og reflekser er smarte i vintermånederne når I skal  gåture i mørket eller på cykelturen. På denne måde er din hund synlig for de andre trafikanter.

Medpets har forskellige produkter med reflekser og lys så din hund sikkert kan bevæge sig ud i mørket.

Mere information

1 - 8 af 8 produkt

Hundesnor med refleks

Du kan gøre din hund synlig i mørket med et halsbånd eller hundesnor med reflekser. Medpets har forskellige hundesnore med refleks detaljer. De er meget synligt når lyset rammer snoren. Vil du gøre din hund endnu mere synlig? Så kan du vælge en hundesnor i neon farver. Flexi Rollijn New Neon – Cord Leash og Flexi Rollijn Neon – Tape Leash er hundesnore med reflekser og kommer i en neon gul farve.

Halsbånd med reflekser

Udover at have en synlig hundesnor i mørket, er det også nyttigt at have et synligt halsbånd. Med halsbåndet Hurtta Dazzle Collar kan du være sikker på at hunden bliver set. Dette neon farvede halsbånd har 3M reflekser og er synligt i mørket.

Lys i mørket

Medpets har mange forskellige lamper og lys til hunden at vælge imellem. Der er forskellige lamper som du kan hænge i hundens halsbånd. De fleste lamper kan blinke eller lyse konstant. Du kan finde lamperne i forskellige farver.

Refleksveste til hunde

Når du går tur med hunden i mørket, kan en sikkerhedsvest være funktionel. Reflekserne på vesten gør din hund meget synlig når lyset rammer dem. Ruffwear Track Jacket kommer i synlige neon farve med reflekser, som gør din hund ekstra synlig i mørket.