Menu

Medicin & Kosttilskud til hunde

Hos Medpets finder du et stort udvalg af medicin og kosttilskud til din hund. Kendte mærker som bl.a. PUUR, Zylkène, Bach, Beaphar med flere! Når din hund får speciel foder er det ikke altid nødvendigt at også at give kosttilskud. I kvalitetsfoder er de nødvendige vitaminer og mineraler tilføjet som din hund har brug for.  Det kan alligevel være en fordel at give din hund kosttilskud.

 

 

Mere information

1 - 24 af 180 produkt

Hos Medpets finder du en bred vifte af medicin og kosttilskud til hunde. Hvis din hund har brug for specialfoder, er det ikke altid nødvendigt at give supplere med ekstra kosttilskud. Foder af høj kvalitet er normalt beriget med alle de vigtige vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Alligevel kan det nogle gange være nødvendigt at give et kosttilskud. Dette kan f.eks. være efter en operation, ved sygdom, eller når din hund bliver ældre. Hunde kan også have brug for kosttilskud, hvis de har hudproblemer eller tarmsygdomme. Der finde forskellige kosttilskud til en afhjælpe problemer eller som forebyggelse. Udvalget spænder lige fra naturlige smertestillende midler til produkter, der kan forbedrer hundens hud. Der er også præparater, der er tilpasset de særlige behov hos unghunde og ældre hunde med hensyn til deres knoglestruktur og led.

Medicin og kosttilskud til hunde

Ikke alle hunde kan sluge tabletter eller tage flydende præparater uden problemer. Derfor tilbyder Medpets også produkter, der gør det lettere eller endda muligt at tage, såsom Easypill. Den lækre snack er blød og smidig, så en tablet let kan skjules inde i. Tablettedispenseren kan være et effektivt værktøj til meget stædige hunde.

Nemt at bestille

Bestil nemt, hurtigt og sikkert medicin eller kosttilskud til din hund, i dit online dyreapotek.