Menu

Canina

Mere information

1 - 24 af 66 produkt

BARF

Får din hund BARF-foder? Så er det vigtigt, at din hund får alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Canina har udviklet flere produkter, der er rige på vigtige vitaminer og mineraler. Du kan tænke på calcium, for eksempel absorberes dette stof let af kroppen og er nyttigt til forskellige kropssystemer. Canina har også et ekstra supplement til BARF foderet til hvalpe og unge hunde, nemlig Canina Barfer’s Best Junior. For at støtte din hunds stofskifte kan du tilføje Canina Barfer’s Oil til din firbenede vens måltid. Denne olie indeholder vigtige fedtsyrer, der bidrager til hudens stofskifte og tilstand.

For en smuk hud og pels

Har din hund eller kat en kedelig pels? Så er det klogt at give huden og pelsen noget ekstra støtte. Canina har en særlig lakseolie der er udviklet til netop en sund hud og pels. Denne olie er rig på umættede Omega 3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer bidrager til en smuk pels og sund hårvækst. Du kan nemt blande olien med din firbenede vens daglige mad. Lider din hund af stofskifte- eller hormonforandringer? Så kan Canina Petvital Derm pillerne hjælpe med dette. Disse kapsler indeholder essentielle fedtsyrer, vitaminer og sporstoffer, der stimulerer hudens cellestofskifte. Derudover indeholder disse kapsler også kæmpenatlysolie. Dette er en kendt kilde til gamalinolensyre. Kroppen kan ikke selv lave denne fedtsyre. Derfor er det vigtigt, at din hund får dette gennem foder.

Bare den ekstra smule energi

Hvalpe eller drægtige dyr har brug for ekstra energi. Det er derfor vigtigt at tilpasse foderets energiindhold derefter. Med Canina Beef Fat Powder sikrer du, at din hund eller kat får nok energi. Derudover er dette pulver også velegnet til sport, jagt og vagthunde. Oksekødsfedtpulveret bidrager til din hunds styrke, ydeevne og udholdenhed.

For bedre modstand

Har din hunds immunsystem brug for noget støtte? Eller er din hund på genoptræning? Så kan Canina Black Cumin være et godt supplement til din firbenede vens kost. Sort spidskommen er et kraftfuldt frø, der kan bidrage positivt til din hunds lever, nyrer og fordøjelse. Ydermere har dette frø også en antioxidant virkning. Dette beskytter kroppens celler mod lopper og flåter.