Menu

Heste

Din hest eller pony er din bedste ven, og derfor ønsker du kun det bedste for din hest. Uanset om du er på udkig efter lækkert hestefoder eller nogle kosttilskud til at holde din hest sund og rask, finder du det hele hos Medpets.dk.

Læs mere

Populære produkter til din hest

Populære brands

Alt til din hest

Hestefoder

Der findes en masse forskelligt hestefoder, så det er nemt at blive forvirret.  Det kan være svært at finde ud af, hvilket foder der er bedst for din hest. Bortset fra grovfoder som græs og hø, giver mange hesteejere deres heste kraftfoder. Hvilken type kraftfoder du skal købe, afhænger af din hests alder, race og hvad du bruger det til. Hos Medpets finder du forskellige koncentrater fra mærker som Cavalor og Pavo. Har din hest brug for lidt ekstra støtte? Så tag et kig på slankefoderet fra Bonpard. Dette foder er lavet til heste med helbredsproblemer.

Medicinsk udstyr til heste

Beskyttelse mod fluer og hestefluer

Mange hesteejere er enige om, at der ikke er noget mere irriterende end fluer og hestefluer i de varme sommermåneder. At være omkring din hest om sommeren er en fornøjelse, men denne stemning kan blive ødelagt med de mange fluer og hestefluer, der forsøger at angribe din hest. Heldigvis kan du støtte og hjælpe din hest med forskellige kosttilskud, specielle shampoo eller den rigtige fluemaske og dækken. Hos Medpets hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning! Se vores flue og insektprodukter.

Kosttilskud

Ønsker du at give din hest lidt ekstra støtte? Hos Medpets finder du forskellige kosttilskud, der hjælper med at opretholde din hests sundhed. Vi leverer også specielle til drægtige hopper og føl.

Køl din hest ned

Efter en højintensiv træning, er det tilrådeligt at køle dine hestes ben ned for at forhindre seneskader. Se vores udvalg af forskellige kølegeler, ler og isposer.

Førstehjælpskasser og andre medicinske produkter til heste

Det er rigtig vigtigt at give din hest den rette pleje, når det kommer til sår og skader. Hos Medpets tilbyder vi forskellige produkter, der hjælper dig med at tage vare på dine hestes medicinske behov

Daglige forsyninger til heste

Pels- og hovpleje til heste

At passe din hestes pels, man, hale og hove er standarden, når du er hesteejer. Udover daglig børstning anbefaler vi også at vaske din hest. Hos Medpets finder du en bred vifte af produkter, der hjælper dig med at pleje din hestes pels som børster, shampoo og redskaber til at fælde. Gennemse vores store udvalg af hesteplejeprodukter. or at holde hovene i god stand, er det vigtigt også at passe på det. Smør hovene regelmæssigt for at undgå skader og pluk dine hestes hove dagligt. Dette kan forhindre byld og andre infektioner.

Heste dækkener

Der er mange hestetæpper til alle slags situationer. Tænk på regntæpper, fluetæpper, staldtæpper eller vintertæpper. Disse kommer også i forskellige varianter og tykkelser. Mærket Bucas tilbyder dækkener til medicinske problemer, som Bucas Recuptex Therapy Light Spine, et dækken designet til at behandle heste med gigt eller rygproblemer.

Legetøj til heste

Vil du forhindre din hest i at kede sig? Giv den et legetøj! Et eksempel er Jolly Ball. Du kan bruge dette legetøj i en fold eller stald, og det vil give din hest noget underholdning!

Andet tilbehør

Leder du efter andet tilbehør til din hest? Måske en grime, bly tov, hø net, sadelunderlag eller en tyveri? Tag et kig gennem vores daglige forsyningsprodukter, og find den vare du leder efter.