Menu

Kattebakker

Vil du lære din kat at bruge en kattebakke? I det fleste tilfælde er det nemt, en kat dækker fra naturens siden deres afføring og urin til. En killing vil 9 ud af 10 gang vil en killing have lært det fra sin moder. Hvis dette ikke er tilfældet, bliver du nød til selv at lære den det.
Den nemmeste måde er ved at placerer killingen i kattebakken. Her kan du tage fat i de to forreste poter og grave lidt i kattegruset. På denne måde vise du den hvad hensigten er med kattebakken.

Mere information

1 - 21 af 21 produkt

Udvalget af kattebakker

Er din kat van til at bruge en kattebakke, men føler ikke at det er den helt rigtige for den? Udvalget af kattebakker er stort, og der findes helt sikkert også en til din kat.

Lukkede kattebakker

Nogle katte har mere brug for privatliv end andre. En lukket kattebakke kan derfor føles mere tryg end en åbne.
Hos Medpets finder du et bredt udvalg af lukkede kattebakker, lige fra simple og praktiske til innovative og luksuriøse.
Kattebakken fra

Hvor PeeWee EcoHus er praktisk, tilbyder Moderna Cat Concept en et multifunktionelt kattehus.

Åbne kattebakker

Vil din kat holde øje med alt hvad der sker omkring den, så er den åben kattebakke at foretrække. Kendte mærker som  PeeWee og Moderna har begge mange kattebakker at vælge imellem.

Kattebakker med top indgang

Der findes også specielle kattebakker med indgang fra toppen. Disse kattebakker er særdeles velegnede til katte som ønsker at at stå op. En stor fordel af disse bakker er, at kattegruset bliver inde i kassen. To populære er Moderna Kattentoilet Top Cat og Savic Hop In Kattebakke.

Vigtige punkter

Du kan gøre kattens toiletoplevelse mere komfortabelt ved at holde øje med disse punkter

  • Sørg for at kattebakke er stor nok til katten.
  • Vælg en kattebakke som passer til katten: åben, lukket eller med top indgang.
  • Find et passede sted til kattebakken. Den skal ikke stå i nærheden af hvor katten spiser og drikker. Gerne et roligt og uforstyrret sted hvor katten i ro og mag kan gøre hvad den har brug for.
  • Find en god kattegrus. Katte har forskellige præferencer for kattegrus. Skal det være klumpende, ikke-klumpende, krystaller, granulat eller måske af ler? Der findes også kattegrus med eller uden duft.
  • Katte er generelt renlige. Hvis kattebakke er fuld og beskidt, kan det føre til at katten ikke længere vil gå på kattebakke. Det er bedste at gøre det til en vane at tømme kattebakke mindst en gang om dagen, og vask og desinficerer den en gang om ugen.
  • Flere katte betyder flere kattebakker. En kat er lig med en kattebakke.

Tilbehør til kattebakken

Udover en kattebakke der passer til din kat, har du også brug for tilbehør til kattebakken. Her findes der grusskovle og poser til kattens efterladenskaber.
Nu er du helt klar!