Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Sår og førstehjælp Hund

En hund kan nemt komme til skade. Det kan ske når de leger, slås med andre hunde eller blot er uheldige. Det er vigtigt, at behandle skrammerne så hurtigt som muligt for at sikre en optimal sårheling.

Mere information

1 - 24 af 31 produkt

Vores dyrlæge har skrevet en artikel om første hjælp til kæledyr og hvordan du bedst kan hjælpe dem når ulykken er sket.

Sår

En hunds legende og eventyrlystne opførsel kan undertiden føre til, at hunden skader sig selv eller et andet dyr. En slagsmål resulterer normalt i nogle få skrammer, og af ren entusiasme kan hunden slå hovedet, så der senere kommer en bule eller et sår. Hunde er i konstant fare for at blive såret i en pludselig ulykke. Sådanne sår heler ofte meget langsomt, fordi dyrene ikke kan lader deres sår være, men konstant slikker, kradser eller bider i dem. Det er naturligt for hunden, men det bremser sårhelingen og kan føre til infektioner.

Førstehjælp

Før du tager din hund med til dyrlægen, kan du yde førstehjælp på din hund med sårheling, desinficering og beskyttelsesprodukter. Hos Medpets finder du artikler som du kan have parat i hundens førstehjælpskasse. På denne side finder du alt, hvad der redder dig og din hund: produkter til førstehjælp og til pleje af skader, ridser, skrammer og ar.

Sårpleje og desinfektion

Uanset om det er bid, XX eller andet, kan du finde artikler til at behandle dem på denne side. Vi har produkter, der desinficerer og plejer en lang række skader som din hund kan pådrage sig. Du kan vælge mellem forskellige sårsprays eller alternativt vælge en sårcreme eller salve såsom Vertamil. Mindre åbenlyse sårplejeprodukter såsom foder som kan hjælpe med rehabiliteringen. Andre midler hjælper med hudirritation og kløe. Så her finder du alle de produkter, der på en eller anden måde – internt og eksternt – fremmer helingen af ​​din hunds sår.

Sårbeskyttelse

Hunden får fra tid til anden et sår. Uanset om det er et stort eller et lille sår, bør du behandle det. Husk på at det tager tid før et sår er helet korrekt.

Halskrave

En halskrave er en effektiv måde at forhindre hunden i at slikke eller bide såret eller forbindingen. Du kan finde mange forskellige, hver med sine unikke egenskaber.

Bodystockinger

Medical Pet Shirt tilbyder særlig beskyttelse af sår eller bandagen mod støv og snavs. De er mindre egnet til at forhindre hunden i at slikke, bide eller kradse i såret da hunden nemt kan nå bodystockingen og nå såret.

Forbindinger og bandager

Forskellige desinficerende forbindinger som f.eks. bandagerne fra Gamgee sikrer, at din hund ikke længere kan komme  til  såret, og at den derfor heler hurtigere og pænere. I mange salver og sprays indeholder nogle smagsstoffer som smager bittert, og derfor forhindre det hunden i et slikke i såret. Smagsstofferne er uskadelige for hunden.