Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

8 grunde til, at et kæledyr er bedre end en partner

Hvem længes ikke efter kærlighed og selskab! Men hvem siger, at en partner er den eneste, der kan give dig kærlighed og varme? Hvad med et blidt kæledyr? De er meget kælne og lytter som de bedste uden at give deres uopfordrede mening til kende. Læs hurtigt alle grundene til, at et kæledyr er bedre end en partner!

kat

1. Fantastisk krammemateriale

For sig det selv, der er ikke noget finere end dit kæledyrs bløde pels! Ikke nok med at de er fluffy og superbløde, men de fleste kæledyr elsker også at blive nusset og få opmærksomhed. Det betyder, at jeres kælesessioner kan vare lige så længe, som I ønsker.

2. De er altid glade for at se dig

Uanset om du har været væk i 5 minutter, en time eller måske en halv dag, hilser de altid på dig, som om det var flere uger siden. Når alt kommer til alt, kan du forestille dig din partner springe op til dig! Det ville være en meget underlig situation.

3. Du kan have flere i huset

I modsætning til en partner kan du have lige så mange kæledyr, som du vil. Hvor hyggeligt! Du vil nok ikke overdrive, men hvad er bedre end 1 pelsklump, der løber rundt i huset? Ja, 2 plysdyr, der løber gennem huset!

4. De vil aldrig fortælle din hemmelighed videre

Har du lyst til at sladre om dine irriterende naboer? Har du det ikke så godt? Eller har du bare lyst til at sige noget vrøvl? Kæledyr er de bedste lyttere! Okay, det har måske noget at gøre med, at de ikke kan tale, men hvis du bare har brug for at få hjertet ud, er kæledyr gode lyttere. Med et kæledyr har du ikke længere brug for en dagbog!

5. Du kan træne dem

For at få noget lækkert vil kæledyr gøre hvad som helst! Afhængigt af dyret er de fleste kæledyr nemme at træne, hvis man tager sig tid til det. Partnere har ofte deres egen idé om, hvad de kan og ikke kan gøre rundt omkring i huset, som at lade beskidt tøj ligge, eller hvad med at sætte en tom karton mælk tilbage i køleskabet?

6. De vil aldrig kommentere på dine madlavningsevner

Pasta igen! Vegetar, hvorfor spiser vi ikke kød i dag? Spørgsmål, som uden tvivl lyder bekendte for dig. Kæledyr vil aldrig dømme, hvad du serverer for dem. De vil (højst sandsynligt) spise hvad som helst og spise det med stor fornøjelse!

7. De er ligeglade med, hvordan du ser ud!

Er dit hår helt rodet i dag, har du make-up på, eller har du bare lyst til at gå i joggingbukser med brede ben? Et kæledyr accepterer dig, som du er. De vil aldrig dømme din modestil, ifølge dit kæledyr ser du altid godt ud.

8. De er altid loyale over for dig!

Faktisk anses hunde for at være en af de mest loyale dyrearter. Du kommer ikke til at se dit kæledyr skifte ejer lige foreløbig. Et kæledyrs kærlighed er betingelsesløs! Når du får et kæledyr, får du en ven for livet!

Når du har læst denne blog, tænker du så, at jeg stadig (også) vil have en partner? At have et kæledyr kan helt sikkert være til din fordel! Faktisk kan kæledyr være en god måde at øge dine chancer for at finde en partner. Så find dit kamera frem og tag nogle nye profilbilleder med dit kæledyr! Eller gå i parken, din hund vil følge sit instinkt og vælge den perfekte date!