Menu

Do’s and dont’s med Halloween

At skræmme dit kæledyr til Halloween kan uden tvivl give sjove optagelser, men det kan også forårsage unødvendig stress og anspændthed for din hund eller kat. Vælg i stedet en aktivitet, som dit kæledyr også kan lide, f.eks. en dejlig tur i skoven! Specielt til dig har vi listet alle de gode og mindre gode ideer til denne halloween:

hund-halloween

Helt i tråd med stilen

Lad være med det:

Det er utroligt fristende at give sit kæledyr et sødt og især skræmmende kostume på til Halloween. Selv om det selvfølgelig er meget sødt i de fleste tilfælde, er det stadig en meget dårlig idé. Det skyldes, at sådan et kostume i de fleste tilfælde er meget ubehageligt, hvilket kan gøre din lille ven stresset og ængstelig. Desuden kan tøj lavet af syntetiske stoffer blive alt for varmt for din firbenede ven.

Gør det:

Vil du stadig gerne tage det skræmmende halloweenbillede af dit kæledyr? Så overvej et uhyggeligt stykke legetøj, som f.eks. denne blodige kniv fra P.L.A.Y. Kæledyr. Meget sjovt for både hund og ejer!

Vi går ud!

Lad være med det:

Halloweenfester og -parader bliver stadig mere populære. Det kan virke sjovt at tage din hund med, men du gør den nok ikke nogen tjeneste. Menneskemængder og skøre outfits kan forårsage stress og spændinger hos dit kæledyr. Når alt kommer til alt, er det hans job at beskytte dig, og omgivet af mennesker i skøre kostumer kan det virke, som om der er fare på færde overalt. Så i situationer som denne er det bedre at lade din firbenede ven blive hjemme eller sørge for et rart, velkendt sted, hvor han kan trække sig tilbage.

Gør det:

Gå en dejlig aftentur med dit kæledyr. Lad den f.eks. boltre sig i en legeskov eller på en hundelegeplads. Sørg for, at du og din hund altid er synlige i mørket. Det kan du f.eks. gøre med et lysende halsbånd eller med et LED-lys i snoren eller på tasken.

Slik eller ballade

Lad være med det:

“Slik eller ballade” er den velkendte tradition ved Halloween, hvor børn går fra dør til dør udklædt for at få slik. Hvis de er heldige, kommer de hjem med en spand fuld af lækkerier. Mens et stykke slik eller en kiks i ny og næ ikke gør meget skade på børnene, er det meget usundt for vores firbenede venner. Så lad endelig være med at give din hund en del af det indsamlede bytte!

Gør det:

Menneskemad er altså ikke en god idé for dit kæledyr, men det betyder ikke, at de ikke kan lide noget lækkert! Hos Medpets har vi et stort udvalg af lækre kiks og snacks til din hund eller kat. Har du tid til overs? Hvorfor så ikke bage disse efterårsagtige græskar-cupcakes sammen med dit kæledyr!