Menu

Kradsetræ, kradsebræt og kradsemiljøer

Et kradsetræ katten mange muligheder for at lege og sove. Derudover kan katten slibe deres kløer på en naturlig måde, samtidig med at dine møbler spares.
Der er specielle kradsetræer til alle katte, både killinger, seniorer og til husstande med flere katte.

Mere information

1 - 24 af 40 produkt

Kradsetræer er perfekte til at vedligeholde kattens klør. De fås lige fra simple træer, til overdådige huler til at sove i eller som et sted for hvile. Der er også modeller der har fiskestænger med bolde eller mus, som inviterer katten til at lege. En af de store spillere inde for kradsetræer er Trixie, et af de mest populære mærker i Europa. Der findes mange producenter af kradsetræer og kradsemiljøer.

Hvad skal gå efter i kradsetræer?

Et kradsetræ er en ideel legeplads til katten. En god kradsetræ til katte er kendetegnet ved dens holdbarhed og kvalitet. Når du køber, skal du sørge for, at kradsetræet er stor nok til, at katten kan strække sig lodret langs bagagerummet i fuld længde. Dette er muligt fra en højde på ca. en meter. Hvis du vælger en større kradsetræ, er den ideel til flere katte i husstanden. Derudover har den forskellige stolper, forskellige legemuligheder og forskellige områder hvor kattene kan slappe af.

Hvilket udstyr skal kradsetræet have?

Et kradsertræ skal ikke kun pleje ​​klørene, men har også andre funktioner. Det kan også højne livskvaliteten for indekatte. Katten bør have flere områder hvor den kan sove og trække sig tilbage i når den har brug for hvile. Et kradsetræ reducerer også risikoen for led problemer og fedme. Musklerne strækkes ud og bliver bevæget, hvilket er meget vigtigt for katte.

Hvordan rengøres et kradsetræ?

Der samler sig kattehår og andet snavs i et kradsetræ, og det kan rengøres med en støvsuger og en fugtig klud. Der findes også specielle rengøringsmidler til kattehjem. De er duftfri og påvirker ikke katten.