Menu

Beeztees

Mere information

1 - 24 af 99 produkt

Beeztees godbidder

Modige kæledyr fortjener fra tid til anden en lækker belønning. Beeztees har et bredt udvalg af forskellige godbidder og snacks. Du kan forkæle en hund med lækre hundekiks med smagen af kød fra Beeztees. De fleste hundekiks fra Beeztees er naturligt og tørret for en give en ægte smagssensation. Tyggestængerne er snack og samtidigt rengøre tænderne.

Legetøj fra Beeztees

Beeztees har forskelliget og sjovt legetøj til husdyrne, herunder hunde, katte og gnavere. Katte kan jagte en legetøjsmus, bolde eller hvæsse sine klør på et af de mange kradsetræer fra Beeztees.

Til hunde har Beeztees blandt andet bolde, legetøj til apport træning og tyggelejetøj.
Beeztees Sumo Dental er et udfordrende tyggespil til hunde. Dette spil hjælper med at rense tænderne, og kan fyldes med godbidder.

Der er også tænkt på gnavere. For de mindste har Medpets foderskåle, bolde og løbehjul fra Beeztees

Beeztees Puppy

Der er også tænkt på hundehvalpe. Beeztees har forskellige sjove produkter i deres assortiment. Hvilken hundehvalp vil ikke blive glad for at boldre sig i et Beeztees Puppy Boldbassin? Eller vil du hellere give din firbenede ven en  Beeztees XL-Bamse Boomba så den kan sove blødt og trygt.

Tid til en behagelig lur!

Efter leg skal der en lur til. Beeztees  har mange forskellige hundekurve og puder som nemt kan passe ind i en moderne indretning med deres neutrale farver. Beeztees har også Beeztees Bench, denne bænk kan nemt forvandles til et hyggeligt sovehjørne med Beeztees Sleepset Bench.

Vil du give din kat en stor overraskelse? For katte kan du bygge et palads med Beeztees Cat Cubes. Med disse sjove kasser kan du udfylde din kats behov med stil. Beeztees Cat Cubes er ikke alene sjove for din kat, men er også flotte og passer ind i det fleste hjem. Kasserne kan stables og finde i fire forskellige udgaver:

  • Beeztees Cat Cubes Play: en kasse med met bolde som katten kan lege med.
  • Beeztees Cat Cubes Scratch: in denne kasse er der et kradsetræ som den kan hvæsse sine klør i.
  • Beeztees Cat Cubes Diner: her kan katten spise og drikke i ro og mag.
  • Beeztees Cat Cubes Sleep: perfekt for en hyggelig lur i mørket.

Du kan bytte rundt på kasserne en gang imellem, så hustigeren kan forblive nysgerrig.

Hundepool fra Beeztees

På varme dage er det vigtigt som hundeejer at sørge for afkøling. En hundepool er en oplagt ide til de meget varme sommerdage. Med Doggy Dip fra Beeztees kan din firbenede tage en dukkert i den kolde bajle. Hundepoolen virker ikke alene afkølende og forfriskende, men sørger også for masser af vandsjov! Bunden og siderne er lavet af et holdtbartmateriale der kan modstå kradsen fra hundens negle.

På tur

Du kan finde forskellige rejsetasker og cykelkurve fra Beeztees i Medpets assortiment. Med disse produkter kan du nemt tage på tur eller ud at rejse med dit kæledyr.