Menu

FURminator

Mere information

1 - 5 af 5 produkt

Deshedding produkter

deShedding er som beskrevet ovenfor, et apparat til at fjerne underpelsen fra dit husdyr. For eksemple FURflex deShedding Tool Hund er beregnet til at fjerne de løse hår fra din hund. FURminator FURflex deSchedding Tool Hund kan anvendes på alle hårtyper og for hver vægtklasse er der et specielt udviklet redskab. Dette redskab fås i 4 forskellige størrelser med håndtag. Det er muligt at tilkøbe 3 forskellige mundstykker og håndtag. Medpets forhandler også FURminator FURflex deShedding Tool til katte. Til at fjerne vinterpelsen og løse hår fra din hest findes der FURminator hest, som er en kam istedet for et apparat. Til de mindste, findes der FURminator gnavere. De deShed Control Cloths er til at fjerne løse hår fra pelsen for både hunde og katte.

Grooming produktet Furminator

Plejeprodukterne er specielt udviklet til pleje og udredning af pelsen. Dual Brush er en dobbeltsiddet  børste som hjælper med at udrede knuder og fjerne løse hår. FURminator Slicker Brush er udviklet til hunde med halvlang pels som har tendens til at filtre. Denne børste er skånsom og modvirker at hårene knækker under børstningen.

Furminator hygiejne produkter

Den tredje og sidste kategori indeholder produkter til at få en sund og glasende pels. Her finder du deShedding Ultra Premium Shampoo og balsam som kan anvendes til både hunde og katte.  Produktet har en unik blanding af ingredienser af høj kvalitet som har en nærende effekt på pelsen og som beskytter imod overdreven fældning. Medpets forhandler også 3 forskellige FURminator Waterless Sprays som du kan bruge til at opfriske hundens eller kattens pels imellem vaskene. Disse sprays findes som deshedding, Hairball Prevention og deOdorizing variant. Respektivt til at formindre hårtab, modvirke hårboller og til at opfriske duften.