Menu

Happy Cat

Mere information

1 - 3 af 3 produkt

Happy Cat udvalg – Det rigtige tørfoder til enhver kat:

Supreme Fit & Well – Tilgodeser enhver smag

Supreme-serien fra Happy Cat indeholder en passende diæt til katte i hver livsfase. Happy Cat – Junior er specielt designet til killinger og indeholder fjerkræ, laks og høje niveauer af taurin. Gennemse udvalget nedenfor for vores stadig mere omfattende udvalg af foder til voksne katte med forskellige ingredienser og smagsvarianter, der passer til enhver smag! Happy Cat har også designet senior kattefoder, Happy Cat Senior Best Age 10+ til katte over 10 år. Da ældre katte har forskellige ernæringsmæssige behov, imødekommer denne diæt disse krav ved for eksempel at inkludere letfordøjelige proteiner. Ikke alene har Happy Cat tænkt på diæter til katte i hver livsfase, de har også designet en let diæt til katte, der lider af (eller er tilbøjelige til) at være overvægtige og derfor har lavt energibehov, nemlig Happy Cat – Adult Light . Dette tørre kattefoder indeholder fjerkræ og er et let, men mættende og velsmagende foder med minimale fedtniveauer. Ydermere har Happy Cat også designet Happy Cat – Adult Large Breed specielt til katte af store racer, med ekstra store kibble. De store piller tilskynder katten til at tygge intenst, hvilket fremmer sunde tænder og tandkød. Happy Cat – Adult Kidney Diet (Niere) hjælper med at lindre nyrerne og hjælper med at sænke skadelige effekter på kattens generelle velbefindende. 

La Cuisine – En kilde til protein og kornfri

Katte, der lider af foderfølsomhed eller intolerance, såsom korn eller glutenintolerance, kan drage fordel af det kornfrie og glutenfrie tørfodersortiment La Cuisine. Dette tørfoder til katte fås i tre smagsvarianter: fjerkræ, fisk og and. 

Minkas – Vedligeholdelsesmad til en god pris

Happy Cat Minkas-serien indeholder to forskellige typer tørfoder til katte, der ikke lider af særlige lidelser eller klager. Derfor er denne serie et meget velegnet og mere overkommeligt alternativt foder til voksne katte.