Menu

Golden Retriever

Mellemstor familie med den karakteriske lyse bølgede pels. Hunden kommer oprindeligt fra grænseområdet mellem England og Skotland. For mange ejere var det “kærlighed ved første blik”, og det forstår vi. Den er ikke kun smuk, men også meget imødekommen og tillidsfuld. Golden Retrieveren er velegnet til familie- og jagthund. Racen er meget populær i Danmark.

Golden Retriever

Egenskaber

Oprindelse: Storbritannien
Andre racenavne: Golden Retriever
Krop : Jagthund. Brugshund: Førerhund, redningshund, narkohund. Selskabshund.
Vægt : 25-36 kg
Højde : 56 - 66 cm
Almindelige symptomer: Hofteledsdysplasi, problemer med øjnene

Farve

Pelsen er glat eller bølget med en underpels. Pelsen kan være guld til cremefarvet. Et enkelt hvidt mærke på brystet kan ses. Pelsen bør børstes regelmæssigt, og trimme hårene imellem trædepuderne. Ørerne bør også kontrolleres med jævne mellemrum, for at sikre at ørerne er rene. Hvis det er nødvendigt, kan du tage hunden til en hundefrisør, hvor hunde kan blive soigneret.

Træningen og indlæring

Golden Retriever er nem at træne, da racen sætter på at lære nyt. Den er glad for at samarbejde med sin ejer. Træning på en hundeskole anbefales, og det vil blive en en fornøjelse for både dig og hunden. Når Golden Retrieveren er ældre (omkring 18 måneder), kan du sikkert tage den med på cyklen.

Hundesport

Som jagthund er Golden Retriever en specialist til jagt på fugle. Racen er også kendt over hele verden som en af ​​de letteste racer at træne, som også er meget brugt til at hjælpe blinde eller handicappede.

Golden Retrievers er velegnede til ejere, der:

På udkig efter en nem, loyal og sød familiehund.

Produkter