Menu

Hydrovet

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
132,00 kr.
(4.400,00 kr. / l)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Bemærk: Hydrovet har fået en ny indpakning. Hydrovet er nu kun velegenet til hunde og katte. Sammensætningen er ikke ændret.

  Hydrovet

  Hydrovet (tidligere Cothivet) fra Vetoquinol - sårspray til behandling af friske og ældre sår. Sprayen indeholder naturlige ingredienser og kan bruges på både hunde og katte.

  Denne spray kommer i en praktisk beholder med enten 30 eller 100 ml. Hydrovet anbefales især til behandling af: brandsår, zweren, sår der ikke heler, liggesår, forskellige hudsår eller hudlæsioner og sår på analkirtlerne. Det hjælper med at fremskynde sårheling og begrænse dannelse af ar/bindevæv. Indeholder forskellige naturlige æteriske olier, er giftfri, indeholder ingen antibiotika eller smertestillende midler.

  Velegenet til

  Hunde og katte

  Kontraindikation/bivirkninger:

  Ingen

  Dosering / administration:

  Påfør Hydrovet 3 til 4 gange om dagen. Dette kan gentages hver dag. Hydrovet er ikke giftigt. Det er ikke farligt for dyret at slikke på Hydrovet, men bør undgås, hvis det er muligt, da det reducerer produktets virkning. Produktet kan anvendes til drægtige og diegivende dyr.

  Advarsler:

  Undgå at få produktet i øjnene. Brug ikke i nærheden af ??åben ild på grund af indholdet af alkohol.

  Sammensætning:

  Tinktur af Centella asiatica 89,5%, naturlig essentiel olie af Lavendula officinalis 5,8%, naturlig essentiel olie af Rosmarinus officinalis 1,5%, tinktur af Aesculus hippocastanum 1,2%, naturlig essentiel olie af Thymus officinalis 0,9%, naturlig essentiel olie af Cupressus officinalis 0,8%, tinktur af Medicago sativa 0,16%, tinktur af Carlina acaulis 0,14%.

Andre kunder har også købt

Hydrovet anmeldelser

Har du erfaring med Hydrovet ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse