Menu

Betadine Opløsning

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
64,25 kr.
(2.141,66 kr. / l)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Betadine opløsning

  Betadine opløsning er velegenet til skylning og desinficering af små og overfladiske sår eller skrammer. Produktet forebygger og renser infektioner i små og store sår og reducerer dermed risikoen for ardannelse. Produktet irritere ikke, hvilket gør det meget dyrevenligt. Fortyndet Betadine-opløsning anvendes blandt andet til rensning og skylning af inficerede sår.

  Andvendelse af Betadine opløsning
  Påfør Betadine opløsning direkte fra flasken eller via en vatpind eller på sterilt gaze på såret og huden rundt om såret. Behandl såret 1 til 2 gange dagligt, og gentag så længe det såret ikke er helet.

  Tip
  Vær forsigtig, når du påfører opløsningen, da den kan drybbe på dit tøj. Hvis Betadine kommer på dit tøj, skal du tørre pletten med et stykke køkkenrulle med eddike (gnid ikke i plettet!). Vask herefter tøjet efter vaskeanvisningen i vaskemaskinen.

  Betadine Scrub

  Betadine Scrub er en flydende og mild desinficerende sæbe uden granulat. Den er velegnet til desinficering af hud og hænder. Lad skrubben ikke komme i kontakt med åbne sår, da dette kan forsinke sårhelingen.

  Brug som hånddesinfektion
  Til husholdningsrengøring af negle, hænder og arme skal du skumme dem grundigt med Betadine Scrub og skylle godt efter med vand.

  Anvendelse til desinfektion af huden

  • Påfør Betadine Scrub direkte på huden
  • Massér scrub'en godt på huden (eventuelt med lidt ekstra vand) så den skummer og farven bliver lysere
  • Skyld grundigt med lunkent vand
  • Tør grundigt, især ved hudfolderne (såsom mellem tæerne)

  Bemærk
  Betadine Scrub bør undgås at komme i kontakt med åbne sår. Betadine Scrub har et indhold, der kan være celledræbende. Læs teksten på pakken og indlægssedlen grundigt inden du tager Betadine i brug.

  Betadine Shampoo

  Betadine Shampoo er en flydende og parfumeret shampoo, der er velegnet til desinficering af huden. Det hjælper mod kløe og irritation fra svampe og infektioner. Shampooen misfarver ikke håret. Parfumen er baseret på æteriske olier.

  Brugsanvisning vask med Betadine Shampoo
  Gør håret vådt med varmt vand. Vask håret med ca. 5 ml. Betadine Shampoo. Skyl efter med varmt vand. Gentag denne behandling 1 til 2 gange dagligt ved infektion.

  Bemærk

  Betadine indeholder povidon-iod som det aktive stof. Brug ikke dette på store hudområder, i tilfælde af en overaktiv skjoldbruskkirtel. Dette kan blive diagnosticeret af en dyrlæge

Andre kunder har også købt

Betadine Opløsning anmeldelser

Har du erfaring med Betadine Opløsning ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse